Antena Căutare

Povestea acestui câine a emoționat milioane de oameni. „Când l-am găsit, nici nu știam ce e, o creatură plină de răni care abia mai sufla!”. Cum arată acum norocosul!

Un câine părăsit de stăpâni în Montreal, într-o stare execrabilă, cu blana încâlcită, eczeme și probleme de vedere a fost salvat de un centru de protecția animalelor, după o misiune emoţionantă. Salvatorii au crezut inițial că au de a face cu o creatură lipsită de viață.

„Când l-am găsit, nici nu știam ce e, o creatură plină de răni care abia mai sufla!”, au declarat cei implicați în salvarea lui Rasta. Întâmplarea a avut loc în vara anului 2016. De atunci, câinele a fost îngrijit ca la carte și dat spre adopție unei familii iubitoare.

Deși a fost botezat Rasta, pentru că lațele sale aduceau la început cu celebra coafură, acum cățelușul nu mai poate fi asociat deloc acestui nume. Rasta s-a recuperat incredibil de bine, și-a recuperat vederea și este un răsfățat al saloanelor de coafură canină.

Loialitate până dincolo de moarte! Această pisică doarme pe mormântul stăpânei sale. O plânge și refuză să plece... Tânăra din imagine își caută jumătatea! Anunțul ei matrimonial e genial! „Eu nu mai caut jumătatea, îmi caut întregul! V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x