Antena Căutare

O mamă de înger! „Mi-au spus că bebelușul meu era sănătos, dar nu a avut nicio șansă la viață”

O mamă este devastată după ce a pierdut sarcina ce ajunsese în săptămâna 32. După trei avorturi spontane, credea că bebelușul ce urma să se nască era o minune. Imediat după nașterea indusă, tânăra a vrut să creeze amintiri cu bebelușul care s-a dus direct la îngeri.

O mamă este devastată după ce a pierdut sarcina ce ajunsese în săptămâna 32. După trei avorturi spontane, credea că bebelușul ce urma să se nască era o minune. Imediat după nașterea indusă, tânăra a vrut să creeze amintiri cu bebelușul care s-a dus direct la îngeri. A publicat imaginile, ca un avertisment pentru viitoarele mămici.

Kristy Watson era convinsă că va avea un bebeluș-minune. După 3 avorturi spontane, vestea că a rămas însărcinată a adus fericire în familia ei.

O mamă de înger! „Mi-au spus că bebelușul meu era sănătos, dar nu a avut nicio șansă la viață”

În primele săptămâni al sarcinii, a început să observe că ceva era în neregulă. Fața, mâinile și picioarele i s-au umflat, avea tulburări de vedere și dureri de cap puternice ce au durat zile în șir.

La săptămâna 26, a cerut sfatul și ajutorul medicilor. Nimeni nu a crezut că tănăra avea probleme grave, așa că a fost trimisă acasă.

Liniștea nu a durat mult. Șase săptămâni mai târziu, Kristy a fost la un pas de moarte. Ceea ce medici nu reușiseră să diagnosticheze era preeclampsie, o complicație des întâlnită și gravă la sarcini. Odată cu diagnosticul, a venit și vestea devastatoare: bebelușul, un băiețel pe care Kristy l-a numit Kaycen, murise în pântecul mamei.

O mamă de înger! „Mi-au spus că bebelușul meu era sănătos, dar nu a avut nicio șansă la viață”

„Mă dusesem singură la spital în acea dimineață, doar ca să aflu, două ore mai târziu, că am pierdut bebelușul. Sunt cuvinte pe care nu îți dorești să le auzi niciodată și nici nu ai cum să fii pregătită să le auzi, în special când sarcina era atât de avansată. Știam de la a 26-a săptămână că ceva nu era bine. Durerile de cap, umflăturile, problemele de vedere, tensiunea oscilantă, știam că nu aveau cum să fie, așa cum mi se tot spunea, simptome normale în timpul unei sarcini.”

A urmat o „naștere” indusă de medici. Kristy nu a putut să accepte faptul că „bebelușul ei minune” nu va apuca niciodată să își deschidă ochii, să plângă sau să adoarmă în brațele ei.

O mamă de înger! „Mi-au spus că bebelușul meu era sănătos, dar nu a avut nicio șansă la viață”

Primele momente petrecute de o proaspătă mamă cu nou-născut sunt încărcate de emoții și fericire. În cazul lui Kristy, a fost vorba despre tristețe și regret. Femeia a petrecut câteva minute creând amintiri cu Kaycen, iar imaginile au fost postate pe internet ca un avertisment pentru alte femei care ar putea trece printr-o experiență asemănătoare.

“Astăzi am trecut prin Piața Victoriei și am văzut o polițistă dirijând circulația...” Ce urmează este povestea virală a... O familie a trăit spaima vieții! O fantomă le-a bătut la ușă! Totul a fost prins pe camerele de filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x