Antena Căutare

Povestea incredibilă a unui bărbat care a murit înainte să afle că a câștigat marele premiu la loto. Cum s-a întâmplat tragedia

Un bărbat din Scoția, amator de extragerile loto, s-a stins din viață chiar înainte de a afla că a câștigat o sumă impresionată de bani cu ultimul său bilet. Povestea sa i-a impresionat pe internauți. Iată declarațiile fiicei sale.

loto
Un bărbat de 59 de ani a căzut pe scări și a decedat chiar înainte să afle că a câștigat marele premiu la loto | Pixabay

Andrew Gillion, în vârstă de 59 de ani, juca de loto de ani buni, însă nu a reușit să câștige decât recent. Ca o ironie a sorții însă, acesta nu a apucat să se bucure de marele premiu, având parte de un accident tragic.

Citește și: O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Un bărbat a murit chiar înainte de a afla că a câștigat la Loto o sumă impresionantă de bani

Gillion a căzut pe scări și a decedat fără să mai apuce să afle că a câștigat la loto suma impresionantă în valoare de 7,9 milioane de lire sterline. Întreaga sa familie a rămas frapată la auzul veștii, pe fondul durerii pierderii bărbatului. Fiica sa a dezvăluit cum s-a întâmplat totul. Andrew Gillion era tată și bunic, iar unul dintre hobby-urile sale era să cumpere bilete de loto și să le joace.

Fiica bărbatului a povestit că părintele ei s-a înscris la tragerea la sorți a loteriei în speranța de a câștiga bani pentru a-și duce familia în vacanță. Totul a luat însă o turnură tragică atunci când Andrew a căzut pe scări și s-a accidentat grav.

Bărbatul a fost transportat în stare de urgență la Spitalul Regina Elisabeta din Glasgow, iar medicii au concluzionat că acesta și-a luxat gâtul. Câteva zile mai tărziu de la accidentul suferit, Andrew a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă acesta a decedat chiar pe masa de operație, fără ca medicii să mai poată face nimic. Familia s-a declarat devastată.

Citește și: Un bărbat a câștigat marele premiu la loterie, dar a ales să nu-i spună soției. Ce a urmat după. Gestul l-a costat scump pe soț

Ce a dezvăluit fiica bărbatului

O nouă veste urma însă să-i emoționeze pe membrii familiei sale până la lacrimi. După deces, fiica lui Andrew, Wishaw, a fost informată că tatăl său era unul dintre câștigătorii plicurilor aurii la Loto. Mai mult decât atât, Andrew a fost chiar câștigătorul unuia dintre cel mai mare Jackpot al Loteriei Codurilor Poștale din Scoția.

„Am aflat că tata a câștigat prin intermediul unul vecin de-al său, care îi era prieten apropiat. M-am gândit că nu avea cum să câștige, deoarece avea contul bancar blocat de ceva vreme, așa că am presupus că nu s-ar fi făcut nicio plată.

Când mi s-a confirmat, m-am simțit absolut devastată la început. Parcă și aud cum mă sună să îmi dea marea veste că a câștigat și știu că primul lui gând ar fi fost să ne rezerve tuturor o vacanță”, a declarat fiica bărbatului, citată de Mirror. Povestea i-a impresonat pe cititori.

Un bărbat nu a observat că a început să devină albastru. Un simplu anunț dintr-o revistă i-a transformat radical viața... Cazul uluitor al oamenilor care se transformă în stană de piatră. De ce afecțiune suferă și cum își duc viața de zi cu z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x