Antena Căutare

„Mami, vreau să zâmbesc și eu!” Povestea tulburătoare a fetiței de șase ani care s-a născut fără jumătate din față!

Daria, o fetiță care se luptă să zâmbească încă de la venirea sa pe lume. Soarta n-a fost blândă cu ea. S-a născut fără jumătate din față, iar pentru mulți dintre cei care o cunosc, primul contact vizual cu micuța reprezenta un adevărat șoc

Daria, o fetiță care se luptă să zâmbească încă de la venirea sa pe lume. Soarta n-a fost blândă cu ea. S-a născut fără jumătate din față, iar pentru mulți dintre cei care o cunosc, primul contact vizual cu micuța reprezenta un adevărat șoc.

Povestea începe în Siberia. În urmă cu șase ani, Elena o aducea pe lume pe micuța Darina, însă încă de la naștere, defectul micuței era evident. Medicii au sfătuit-o pe proaspăta mămică să se lepede de micuță și să o dea spre îngrijire la un orfelinat, considerând că fiica sa va fi respinsă de societate, iar acest lucru ar afecta-o foarte mult.

Mama fetiței a crezut că era doar o propunere în glumă, așa că nu a luat-o în considerare, însă femeia și-a dat seama că lucrurile nu erau atât de simple. Acasă, rudele și ceilalți membri ai familiei, cu excepția soțului său, au sfătuit-o să o ascundă pe Darina de ochii răutăcioși ai lumii.

Cu lacrimi în ochi, femeia a refuzat cu tărie să-și ascundă copila fără jumătate din față, suportând gesturile necontrolate ale celorlalți copii sau replicile și privirile pline de milă ale adulților care o vedeau pe Darina.

Așa a ajuns micuța la șase ani și soarele pare pregătit să răsară și pe strada sa și a familiei. În curând, Darina și părinții săi vor zbura către Londra, acolo unde va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale reparatorii, care să o transforme într-o persoană pe care noi, cei mulți, am cataloga-o drept normală.

Grație celor aproape 100.000 de euro oferiți de una dintre cele mai de seamă organizații umanitare, Rusfond, fetița va ajunge la una dintre cele mai cunoscute clinici de specialitate.

Părinții micuței sunt încântați, iar mama a dezvăluit presei că este cel mai frumoa moment din viața sa: „Darina nu poate mânca normal, nu poate vorbi normal și nu poate râde... De altfel, în urmă cu ceva timp mi-a spus ceva, care m-a făcut să izbucnesc în plâns. Mi-a zis că vrea să zâmbească așa cum o fac toți copiii”.

Cum a apărut primul bancomat din lume și PIN-ul: ”Nevastă-mea nu putea ține minte mai mult de 4 cifre”... Funcționarii publici nu stiu deloc engleză. Experiment inedit cu un "străin" care cere informații unui funcțio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x