Antena Căutare

Pregatirile pentru petrecerile de Craciun au intrat pe ultima suta de metri: Cat costa distractia

Cine vrea petreceri organizate ca la carte de Craciun, ar fi bine sa se grabeasca. Cele mai multe restaurante si cluburi au fost deja rezervate inca din noiembrie. Firmele au oferte variate care pleaca de la cateva sute de euro si pentru cei cu mari pretentii depasesc, lejer, cateva mii.

Desi mai sunt trei saptamani pana la Craciun, multe firme care se ocupa organizarea petrecerilor au deja agenda plina. Marea batalie s-a dat pentru wekeend-ul de peste doua sapatamani, cand sunt singurele zile libere inainte de Craciun.

Internetul este plin de anunturi cu oferte pentru petreceri de Craciun. Preturile sunt variate, in functie de servicii. Pentru un Mos Craciun care sa imparta daruri timp de o ora, trebuie sa platiti peste 200 de lei. Spiridusii sunt ceva mai ieftini, 120 de lei, pe ora. La acelasi pret se inchiriaza oamenii de zapada si fulgii de nea.

Pachetele complete sunt mult mai avantajoase. In pret este inclus si Mos Craciun, iar mosul nu vine niciodata singur. De cativa ani, craciunitele sunt nelipsite. La toate se adauga ornamentele.

Angajatii restauantelor au impodobit deja bradul si au inceput sa decoreze mesele. Greu de crezut, insa in cel mai fierbinte punct al distractiilor de wekeend, in Centrul Vechi al capitalei, nu sunt programate petreceri de Craciun. Pub-urile si restaurantele din Centrul Vechi vor fi deschise in noaptea de Craciun, insa nu se vor organiza petreceri. In urma experientelor din anii trecuti, patronii au ajuns la concluzia ca romanii prefera sa-si petreaca sarbatorile de iarna in familie.

Romanii sunt in fruntea clasamentului european al consumului de alcool... Un sat din Franta, cel mai sigur loc in asteptarea Apocalipsei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x