Antena Căutare

Detalii teribile ies la iveală despre preotul din Iași care a fost prins cu amanta, în casa parohială! Ce a putut să facă în parcarea unui supermarket

Un preot din Iași, în vârstă de 29 de ani, este în centrul unui scandal uriaș, întrucât a fost prins de soție cu amanta. La scurt timp după ce s-a aflat de aventura amoroasă a acestuia, au apărut noi detalii. 

Un preot din Iași, în vârstă de 29 de ani, este în centrul unui scandal uriaș, întrucât a fost prins de soție cu amanta. La scurt timp după ce s-a aflat de aventura amoroasă a acestuia, au apărut noi detalii.

Preotul Flavian Duduman din Iași ar fi fost prins de soția sa împreună cu amanta, care este învățătoare la școală comuna Golăiești, unde preotul predă religie. Faptele s-ar fi consumat, după cum susține soția acestuia, atât în casa parohială, cât și în apartamentul personal. Ba mai mult, preoteasa ar fi fost nevoită chiar să cheme pompierii să spargă ușa pentru a intra în apartament.

De asemenea, femeia înșelată susține că partenerul ei ar fi călcat strâmb de mai multe ori și a împins-o către divorț. Ba mai mult, ea s-a plâns că ar fi fost și bătută de preot în parcarea unui supermarket, însă nu a depus plângere la poliție.

Clericul de 29 de ani, însă, așteaptă acum verdictul de la Mitropolie, unde a fost chemat să dea explicații miercuri, 19 decembrie.

„Este o investi­gaţie în curs de desfăşurare, miercuri, de la ora 10.00, îl avem pe părintele chemat la noi, la Mitropolie, pentru o primă discuţie. Îl vom informa despre plângerea făcută de soţia sa, îi vom prezenta şi ceea ce ştim noi, abordăm şi problema divorţului, demarăm efectiv o anchetă. Atâta timp cât nu e vorba de un adulter demonstrat, dacă divorţul este pronunţat din culpa ambelor părţi, teoretic, da, este foarte pasibil de depunere din treaptă, dar asta se face în urma unei analize foarte atente. Am înţeles de la doamna că au fost la un notar, dar vreau să aflu şi părerea preotului miercuri”, a declarat pr. Dumitru Boboc, inspector eparhial bisericesc de la Corpul de inspecţie bisericească al Arhiepiscopiei Iaşilor, conform Libertatea.

Imagini înfricoșătoare! NASA ne arată dovada că Antarctica este aproape de dezastru. Viteza accelerată de topire în Anta... Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremurătoare despre România! „Va fi un adevărat calvar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x