Antena Căutare

Maria Ghiorghiu a prezis marele CUTREMUR: ”Vor fi multe pierderi de vieţi omeneşti, vor curge râuri de lacrimi nesfârşite”

Cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, Maria Ghiorghiu, a făcut o nouă previziune. Mediumul a anunțat că în România se va produce un cutremur puternic, ”marele cutremur”, în urma căruia se vor pierde multe vieți omenești.

Cea mai cunoscută clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu, a făcut o nouă previziune. Mediumul a anunțat că în România se va produce un cutremur puternic, ”marele cutremur”, în urma căruia se vor pierde multe vieți omenești.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorgiu a făcut o nouă profeție. Femeia a scris pe blogul personal despre o viziune pe care a avut-o în care i s-a comunicat că un cutremur devastator este imenent.

„Astazi dimineaţă, deşi dormeam, mă trezeşte un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea aşa: „Vine Cutremurul mare. Dar un alt glas întreabă cu uimire: Cum?

Iar răspunsul a fost afirmativ: Vine Cutremurul mare.” Iar mai înainte cu circa 30 minute de acest MESAJ, vedeam o încăpere la Est, Sud-Est în care se afla un raft înalt din fier, supraetajat era raftul, plin cu dosare şi cărţi, şi văd o persoană care s-a ridicat pe un scaun ca să ia ceva de sus de pe raft, clipă în care începe un Cutremur foarte puternic. Rafturile cât erau ele de pline şi de grele, aşa supraetajate cum erau, au început a se înclina spre în faţă.

Dragii mei, mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului,ca acest CUTREMUR mare să nu vină. Şi când zic ca să nu vină, mă gândesc atât la România Duhului Sfânt cât şi la alte ţări din lume. Oriunde s-ar produce un astfel de CUTREMUR mare, vor fi multe pierderi de vieţi omeneşti, vor curge râuri de lacrimi nesfârşite. Sufletul şi inima celor care vor rămâne in urmă, nu vor mai fi niciodată la fel. Nu vor mai putea râde, nu vor mai putea să se bucure, ci vor fi acoperite de lacrimi şi durere nesfârşită”, a scris pe blogul personal, Maria Ghiorghiu.

Românul care a castigat de 14 ori la loterie. E matematician, locuiește pe o insulă tropicală și ne învață cum a reușit... Nu o să îți vină să crezi! Câte kilograme de mâncare aruncă un român într-un an. Suntem printre primele locuri din Europ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x