Antena Căutare

Previziuni sumbre despre cum va arăta planeta în 2019! Un război de scurtă durată, printre evenimentele care vor schimba lumea

Lidia Fecioru a vorbit la emisiunea antenei 3, “Adevăruri Ascunse”, despre cum va arată lumea în anul 2019, mai exact, despre evenimentele care vor schimbă fața planetei pe care noi o vedem în prezent.

Lidia Fecioru a vorbit la emisiunea Antenei 3, “Adevăruri Ascunse”, despre cum va arată lumea în anul 2019, mai exact, despre evenimentele care vor schimbă fața planetei pe care noi o vedem în prezent.

Pe plan mondial, Lidia Fecioru dezvăluie că vom vedea o creștere a nivelurilor apelor: “E vorba despre partea franceză a Canadei, unde ghețarii își spun cuvântul.”

Aceasta nu este singura schimbare climatică, se pare că “vor dispărea pământuri vechi și se vor crea pământuri noi. Va fi secetă foarte mare în zonele de câmpie”, a spus Lidia Fecioru.

“În legătură cu partea politică, va fi ceva cu impact monetar. Nu va fi foarte bine. Rusia va deveni o putere foarte mare financiară a lumii. Vor fi niște izbucniri, pe care și Nostradamus le-a spus. Va fi un război de scurtă durată, în care Rusia va interveni. Este la nivel de putere”, a continuat aceasta.

Captură impresionantă pe Aeroportul Otopeni! Unsprezece tablouri au fost găsite în bagajele unui chinez... Imagini desprinse parcă din basme! Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume, a îngheţat din no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x