Antena Căutare

Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra despre sfârșitul anului. Ce schimbări au loc și la ce ar trebui sa ne așteptăm în 2023

Carmen Harra continuă să facă noi preziceri. De aceasta dată, renumitul parapsiholog a spus ce se va întâmpla în anul 2023, după ce criza financiară se adâncește tot mai mult. Se pare că țara noastră se află pe axul cel bun și este posibil, potrivit clarvazatoarei, să exite totuși o răbufnirea a furiei românilor până la sfârșitul anului 2022.

Previziunile clarvazatoarei Carmen Harra despre sfârșitul anului 2022.

Instagram/ Carmen Harra

Carmen Harra a expus de fiecare dată viziunile și citirile sale despre soarta românilor, chiar dacă ea a ales să-și facă viața în America. Acesta nu se desprinde de locul de baștină și încă transmite informații comunităților de aici.

Carmen Harra prevede un viitor bun României, însă nu va fi ușor. Clarvăzătoarea prezice că românii vor ieși în stardă: "România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi..."

Clarvăzătoarea a prezis multe lucruri de-a lungul timpului în ceea ce privește țara noastră și multe dintre ele s-au adeverit. De acestă dată Carmen Harra spune că România va intra pe făgașul cel bun, însă nu înainte ca toate tensiunile românilor să fie strigate în stradă. Acesta prevede proteste și manifestări stradale.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)

Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook, notează Redacția.ro.

Citește și: Vila din America a lui Carmen Harra a fost incendiată, în urma unui jaf. Vedeta era în casă când s-a întâmplat totul

Carmen Harra susține că anul 2023 va afecta pe toată lumea din punct de vedere financiar: ”Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a mai spus Carmen Hara.

Citește și: Câți bani cere Carmen Harra ca să ghicească viitorul. Tarifele pe care le-a aplicat și lui Jennifer Lopez pentru o ședință

Carmen Harra, pe numele său real, Carmen Mureșan, a făcut carieră la nivel internațional din răspândirea tainelor mai puțin cunoscute oamenilor și a prezicerilor, care s-au adeverit la un moment dat. Parapsihologul a bifat nenumărate apariții, atât în presa națională, cât și în străinătate, în care a abordat subiecte precum numerologie, psihologie și citirea viitorului.

Ea a devenit o cunoscută clarvăzătoare la care au apelat unele dintre cele mai cunoscute vedete de pe mapamond, printre ele numărându-se chiar Jennifer Lopez, așa cum Carmen a declarat în urmă cu ceva timp.

Cum a ajuns un motan ambasadorul cultural al Ucrainei. Felina are peste un million de urmăritori pe Instagram... Trucul care îți înjumătățește facturile la căldură. E sigur, efortul e minim și durează doar câteva minute...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x