Antena Căutare

Prima jucarie a bebelusului regal: povestea nasterii sale, in piese de lego (VIDEO)

Din viata reala, intr-un decor de poveste. Evenimentul venirii pe lume a printului George de Cambridge a fost povestita in mii de piese de lego.

Intr-un faimos parc de decoruri de lego din Londra si-au facut lor printul William, Katherine si fiul lor abia venit pe lume. Doar ca nu la propriu, ci printr-o lucrare de arta realizata in cinstea venirii pe lume al celui de-al treilea mostenitor al casei regale britanice.

Sute de oameni au mers sa viziteze parcul, pentru a vedea scenele legate de nasterea printului George de Cambridge. E deja o traditie a locului ca evenimentele importante ale casei regale britanice sa fie celebrate in acest mod inedit.

Decorul din piese lego, care a fost realizat intr-o singura zi, este o reproducere a celor mai importante momente de dupa venirea pe lume a bebelusului regal, caruia parintii i-au ales ca nume George Alexander Louis. Pe scurt, printul George de Cambridge.

Sursa: telegraph.co.uk

Costumul invizibil, arma australienilor impotriva atacurilor de rechin... VIDEO! Primul cadou al micului print: un... crocodil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x