Antena Căutare

Japonia a organizat prima licitație dedicată cărnii de balenă

Japonia a organizat prima licitație publică dedicată cărnii de balenă, după ce a reluat în mod oficial vânătoarea. Două balene minke au fost vânate în apropiere de insula nordică Hokkaido.

Japonia a organizat prima licitație publică dedicată cărnii de balenă, după ce a reluat în mod oficial vânătoarea. Două balene minke au fost vânate în apropiere de insula nordică Hokkaido.

Carnea celor două balene a fost adusă în orașul Taiji, localitate recunoscută ca locul unde a fost înființat pescuitul de balenă. Cele aproximativ 66 de kilograme de carne au fost vândute prin intermediul unei licitații.

De asemenea, carnea balenelor a ajuns și în mai multe magazine din orașul Kushiro dar și în orașul Sendai.

Japonia a reluat luni vânătoarea comercială de balene după ce a părăsit în mod oficial Comisia Internațională pentru Vânătoarea de Balene.

Citește și: Japonia a reluat vânătoarea de balene

Încălzirea globală aduce cinci specii de țânțari în România... Răpită din fața casei, ținută ca „sclav sexual” și încuiată într-un sicriu, 23 de ore pe zi. Tânăra care a supraviețuit ...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x