Antena Căutare

GIURGIU: Primul oras din tara unde se interzice aruncarea cojilor de seminte pe jos

Consiliul Local Giurgiu declara razboi spargatorilor de seminte care lasa in urma lor un covor de coji pestrite

Giurgiu este primul oras din Romania in care s-a interzis aruncarea cojilor de seminte pe jos. Amatorii care nu se conformeaza vor plati intre 250 si 500 de lei.

Alesii locali au luat aceasta hotarare in Consiliul Local pentru a ajuta la infrumusetarea imaginii orasului. Din cauza mizeriei lasate de catre oamenii care nu arunca la cosul de gunoi cojile, decizia alesilor locali are ca scop oprirea fenomenului, devenit sport national.

Consumatorii de seminte din locurile publice, de acum inainte, vor fi supravegheati de politisti si amendati, daca vor lasa in urma gunoiul.

„Toata lumea imi spune ca dupa psihoza cainilor am intrat in psihoza cojilor de seminte, dar nu avem alta solutie. Cei care nu respecta curatenia vor fi amendati si amenzile sunt cam mari”, a declarat pentru Libertarea Nicolae Barbu, primarul municipiului.

Dupa conferinta de presa a edilului, autoritatile s-au sesizat si au pus pancarte pe care scrie: ”Interzis consumul de seminte”, dar mesajul trebuia sa aminteasca interzicerea aruncarii cojilor, nicidecum consumul.

Cetatenii spun, insa, ca duc lipsa de cosuri de gunoi. Ei nu inteleg cum se cere asta, din moment ce nu au unde sa arunce cojile.

GALERIE FOTO! Minunile naturii: Cele mai frumoase cascade din lume... Prima biblioteca pe plaja din Europa s-a deschis la Albena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x