Antena Căutare

Primul "Transformer" adevărat! Apeși pe telecomandă și automobilul devine un robot gigant. Vei putea să-ți cumperi unul (VIDEO)

Un grup de ingineri turci a reușit să modifice un automobil obișnuit astfel încât acesta să se transforme într-un robot gigant, cu brațe, picioare și cap, prin telecomandă.

Un grup de ingineri turci a reușit să modifice un automobil obișnuit astfel încât acesta să se transforme într-un robot gigant, cu brațe, picioare și cap, prin telecomandă.

În doar câteva secunde, mașina își deschide portierele, se înalță, iar din plafon apare un cap creând un adevărat Transformer, informează ediția online de joi a Daily Mail, potrivit agerpres.ro.

La această invenție au muncit 12 ingineri și patru tehnicieni de la compania turcă Letvision. Prototipul complet funcțional a fost botezat ANTIMON.

Deși modelul nu are un preț, compania intenționează să vândă în viitor astfel de Transformeri. De asemenea, specialiștii plănuiesc să adauge motoare electrice acestor mașinării astfel încât acestea să poată fi conduse.

Următorul film din seria "Transformers" va apărea pe marile ecrane în 2017.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inedit! Doi parașutiști și-au dat pase cu o minge de tenis, la 4.000 de metri în aer. Se îndreptau spre pământ cu 200-30... Profeția care SPERIE OMENIREA. „O mișcare a PĂMÂNTULUI va aduce Apocalipsa în 2016!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x