Antena Căutare

Principele Nicolae, detalii despre presupusul copil nelegitim. Va moșteni micuța Anna Iris tronul României?

La mai bine de un an de când regele l-a îndepărtat din linia succesorală la tron, principele Nicolae vine cu primele lămuriri legate de speculaţiile apărute în presă.

La mai bine de un an de când regele l-a îndepărtat din linia succesorală la tron, principele Nicolae vine cu primele lămuriri legate de speculaţiile apărute în presă.

Printr-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, acesta vorbeşte despre copilul pe care o româncă susţine că-l are cu el.

În ultimul an, Familia Regală a României a fost zguduită din temelii de mai multe scandaluri: dezvăluirea unor detalii neonorante din viaţa Prinţesei Irina, acuzaţiile aduse Prinţesei Lia şi Prinţului Paul în dosarul retrocedărilor ilegale, retragerea de către Regele Mihai a titlului princiar atribuit nepotului său.

CITEȘTE ȘI: O nouă prinţesă în Familia Regală a României? A primit numele Reginei Ana. Iubita secretă a Prinţului Nicolae a născut o fetiţă de nota 10

O serie de evenimente în serie care păreau să ştirbească tot mai mult imaginea Casei Regale autohtone. Însă se pare că tot "răul e pe cale să se spele" odată cu naşterea Annei Iris, fetiţa Nicoletei Cârjan, femeia cu care Prinţul Nicolae a avut o aventură, a născut o fetiţă. Micuţa a venit pe lume în luna februarie.

O fostă stewardesă spune adevărul. Unde să nu stai niciodată în avion... Uranus, sacrificat de Ceauşescu pentru Casa Poporului! Povestea cartierului pitoresc, transformat în cea mai scumpă clăd...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x