Antena Căutare

"Prison Brake" rusesc! Un robot a evadat din laborator și a creat haos pe străzi

Un robot „a evadat” și a blocat traficul rutier câteva zeci de minute, în Rusia. Totul a avut loc pe o stradă intens circulată, după ce un inginer a uitat uşa deschisă.

Un robot „a evadat” și a blocat traficul rutier câteva zeci de minute, în Rusia. Totul a avut loc pe o stradă intens circulată, după ce un inginer a uitat uşa deschisă.

Robotul umanoid era testat într-un laborator. Dispozitivul a reuşit să iasă din clădire şi a ajuns în mijlocul străzii, după care i s-a descărcat bateria.

A stat acolo 40 de minute. Polițiștii s-au alertat, iar un agent a ieșit în stradă să dirijeze traficul din zonă.

Într-un final, inginerii au sesizat lipsa unuia dintre roboți şi l-au recuperat. Există voci care susţin că a fost de fapt o mişcare de marketing a oamenilor de ştiinţă, care ar fi vrut să-şi promoveze în acest mod noua invenție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: 9gag.com

Cea mai educată bunicuță! Pune "Vă rog!" și "Mulțumesc!" în toate căutările online. Google i-a răspu... Apocalipsa se apropie, în fiecare zi mai mult! Teoriile înspăimântătoare ale fizicienilor: "Nimeni nu va avea nicio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x