Antena Căutare

Priveliște rară! Munții Bucegi au putut fi văzuți din București. Acest fenomen are loc doar în condiții meteo speciale

În condiții atmosferice rare, bucureștenii s-au putut bucura de priveliștea Munților Bucegi. Un fotograf a imortaizat panorama spectaculoasă, de pe acoperișul unei clădiri din Capitală.

Priveliște rară! Munții Bucegi au putut fi văzuți din București. Acest fenomen are loc doar în condiții meteo speciale
Munții Bucegi au putut fi văzuți din București. | Dan Mihai Bălănescu

Munții Carpați sunt situați la aproximativ 150 de kilometri de București și nu pot fi văzuți cu ușurință decât în anumite condiții meteo. Priveliștea spectaculoasă a putut fi imortalizată miercuri, pe data de 12 februarie 2020, de către fotograful Dan Mihai Bălănescu, de la etajul unei clădiri înalte din Piața Universității din București, relatează Digi24.

Condițiile care favorizează apariția acestui fenomen sunt aerul rece și cerul senin. Se pot vedea de la înălțime în aceste condiții, în special iarna sau toamna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rareori Munții Carpați pot fi văzuți din București, iar asta pentru că fenomenul este posibil numai în urma reflexiei luminii în anumite condiții atmosferice, în funcție de densitatea aerului.

Foto: Dan Mihai Bălănescu

Fenomenul care va perimite părinților să își creeze copilul cu ce chip doresc: de acum pot alege culoarea ochilor viitor... Din Cartea Recordurilor. Iubire de peste 80 de ani, pentru cel mai bătrân cuplu căsătorit! „Suntem îndrăgostiți” - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x