Antena Căutare

Probleme cu kilogramele? Nu dispera! Află care sunt culorile care te fac să pari mai slabă, în funcție de forma siluetei

Că să arăţi bine, este important să asortezi hainele şi să potriveşti cât mai bine culorile vestimentaţiei la silueta ta.

Probleme cu kilogramele? Nu dispera! Află care sunt culorile care te fac să pari mai slabă, în funcție de forma siluetei
| secretele.com

Că să arăţi bine, este important să asortezi hainele şi să potriveşti cât mai bine culorile vestimentaţiei la silueta ta. Secretele.com propune câteva trucuri folosite de femei din lumea largă pentru a-și ascunde imperfecțiunile siluetei.

Este binecunoscut faptul că negrul şi culorile închise te fac să pari mai subţire, dar haide să vedem împreună ce alte culori mai poţi folosi pentru a ascunde problemele de silueta.

Pentru femeile cu silueta în formă de măr!

Se recomandă că vestimentaţia şi culorile alese să mascheze cea mai evidenţă imperfecţiune: kilogramele în plus din jurul taliei. Se pot purta tricouri, bluze şi cămăşi închise la culoare, dar pentru partea inferioară a corpului se poate folosi şi o vestimentaţie mai deschisă la culoare. Acest truc distrage atenţia de la nivelul taliei.

Pentru femeile cu silueta în formă de pară, cu şolduri şi feşe proeminente şi cu trunchi superior ceva mai subţire!

Acestea pot purta pantaloni sau fuste mai închise la culoare şi bluze în nuanţe deschise. De evitat pe cât posibil, însă, combinaţia de pantaloni negri sau fustă neagră şi cămaşă albă.

Dacă ai onduleuri, vei iubi acest tratament. Gel 100% natural, preparat acasă, ideal pentru întinderea părului creț

Se poate opta în schimb pentru alte culori deschise sau pentru o croiala cu falduri care să reechilibreze silueta corpului. De evitat pe cât posibil tricourile albe sau colorate dacă sănii sunt voluminoşi, şi se optează în schimb pentru nuanţe mai închise de albastru sau verde smarald pentru partea superioară a corpului.

Farsă de proporții pentru o tânără! A vrut să se vopsească, dar s-a ales cu o surpriză colosală!... Ai făcut greșit asta până acum! Așa se folosește corect un post-it! Puțini știau acest truc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x