Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Profesoară prinsă că a întreținut relații intime cu elevii! Ce detaliu șocant au descoperit polițiștii! „Ea este nepoata...”

O profesoară de 30 de ani a fost prinsă că a întreținut relații sexuale cu elevii săi, dar polițiștii au trăit un adevărat șoc atunci când au aflat cine este femeia, de fapt!

O profesoară de 30 de ani a fost prinsă că a întreținut relații sexuale cu elevii săi, dar polițiștii au trăit un adevărat șoc atunci când au aflat cine este femeia, de fapt!

Fiona Viotti preda la o școală din Africa de Sud atunci când unul dintre elevii săi, în vârstă de 18 ani, a mărturisit faptul că a avut o intensă poveste amoroasă cu ea. Poliția a demarat imediat o anchetă și s-a descoperit faptul că nu ar fi singurul elev de la respectiva școală de băieți cu care profesoara a întreținut relații intime.

Mai mult decât atât, ancheta a mai scos la iveală faptul că Fiona Viotti, profesoara acuzată că a întreținut relații intime cu elevii săi, este nimeni alta decât o nepoată mai îndepărtată a regretatei prințese Diana!

VIDEO | Bărbat filmat de soție cu amanta, dezbrăcați în mașină! Ce a făcut nevasta înșelată

Profesoara de istorie este și nepoata antrenorului echipei naționale de rugby din Africa de Sud, motiv pentru care faptele sale au stârnit un adevărat scandal de amploare națioanlă și poate chiar internațională!

La scurt timp de la aflarea adevărului, femeia și-a dat demisia și în prezent este anchetată pentru faptele sale. Mai mult decât atât, un clip video compromițător cu profesoara a fost publicat pe internet. Se pare că tânărul a decis să mărturisească totul după ce, luând decizia să pună capăt aventurii, s-a confruntat cu atitudinea posesivă și de control exagerat a femeii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro