Antena Căutare

Profesorii dintr-un oras american primesc operatii estetice gratuite

Profesorii din orasul american Buffalo au dreptul sa isi faca operatii estetice cu bani proveniti din bugetul sistemul public de invatamant, informeaza The Atlantic.

In contractul de munca al profesorilor exista o clauza care prevede ca in cazul in care au nevoie de operatii estetice acestea sa fie facute pe cheltuiala statului. Desi masura era valabila doar pentru operatiile de reconstructie si reparatorii necesare in urma unor accidente, profesorii au inceput sa beneficieze si de interventii chirurgicale de infrumusetare.

Liposuctiile, injectiile cu botox sau epilarea definitiva sunt oferite gratuit profesorilor. Acestia sustin ca, din moment ce sunt cadrele didactice cu cel mai mic salariu din statul New York, merita macar aceste operatii estetice.

Anul trecut, operatiile estetice facute de profesorii din Buffalo au avut o valoare de 5,9 milioane de dolari, spre deosebire de acum doi ani, cand au costat noua milioane de dolari. 60 de profesori au cheltuit cate 30.000 de dolari intr-un an pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

Foto: lavoguefemme.com

Neil Armstrong a dezvaluit secretul care spulbera teoria conspiratiei. Dovada ca aselenizarea a avut loc... Cu 2.500 de lire poti deveni personaj de roman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x