Antena Căutare

Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca a început DEJA să se întâmple! „Va veni vremea când...”

Arsenie Boca este unul dintre cei mai îndrăgiți părinți ai creștinătății din România! Puțini sunt cei care știu ce profeție cutremurătoare a făcut acesta despre țara noastră, înainte de-a muri!

Arsenie Boca este unul dintre cei mai îndrăgiți părinți ai creștinătății din România! Puțini sunt cei care știu ce profeție cutremurătoare a făcut acesta despre țara noastră, înainte de-a muri!

Sfântul Ardealului a susținut acum mai bine de 25 de ani că România se va confruntă cu un seism puternic, iar Bucureștiul va fi ras de pe suprafață pământului. De cele mai multe ori, o profeție a lui Arsenie Boca s-a adeverit, într-o formă sau alta!

Pentru toate rugăciunile și învățăturile pe care le-a transmis, Arsenie Boca și-a câștigat iubirea creștinilor. Totuși, acesta a făcut și câteva profeții cutremurătoare depsre asta noastră!

Cum sună profeția lui Arsenie Boca?

“Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele.

Arsenie Boca s-a iubit în secret cu o măicuţă! Înregistrarea bombă cu preoţii care îl dau de gol!

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri.

Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a profețit Arsenie Boca.

Biserica se cutremură din temelii! Ce s-a întâmplat la Sfântul Mormânt al lui Iisus Hristos, pentru prima oară în sute d... O femeie și-a cumpărat un ceainic vechi de la un târg, dar apoi a avut un adevărat șoc când a descoperit adevărul! Ce se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x