Antena Căutare

Profeția CUTREMURĂTOARE a lui Arsenie Boca despre un oraș din România: „Va veni ceva NEMAIVĂZUT și totul se va...”

Părintele Arsenie Boca a prezis de-a lungul timpului cele două cutremure care au lovit România în secolul trecut, dar a vorbit și despre un al treilea.

Părintele Arsenie Boca a prezis de-a lungul timpului cele două cutremure care au lovit România în secolul trecut, dar a vorbit și despre un al treilea.

Părintele Arsenie Boca, despre care se spune că ar fi avut o relație cu o măicuță, le-a definit precum „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a treia se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel, întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca, în cele din urmă, se dispară de pe harta României. Potrivit libertatea.ro, toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și, într-un fel sau altul, trebuie să plătească.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus el.

O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea! Cel de-al Treilea Război Mondial începe în curând! De unde va porni conflictu... Horoscopul zilei 12/01/2018 - Gemenii se vor trezi cu o oportunitate minunată pe plan profesional....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x