Antena Căutare

Începe azi! Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului! Avertisment pentru români: „E aproape”

În data de 28 noiembrie a acestui an se fac 30 de ani de la trecerea în neființă a lui Arsenie Boca, cel cunoscut ca fiind și Părintele Ardealului. Ce avertisment a transmis acesta românilor, pentru zilele ce urmează? Se întâmplă totul chiar începând de azi!

Începe azi! Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului! Avertisment pentru români: „E aproape” Galerie
Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului!

Arsenie Boca, cunoscut credincioșilor din România și drept Părintele Ardealului, a lăsat creștinilor numeroase învățăminte, rugăciune și chiar minuni pe care le-a săvârșit, totul în numele credinței.

În scrierile sale, Arsenie Boca a transmis un avertisment românilor cu privire la perioada care urmează. În data de 15 noiembrie începe postul Crăciunului, cu câteva zile înainte de-a se face 30 de ani de la trecerea în neființă a lui Arsenie Boca. Ce trebuie să știe creștinii și ce avertisment a transmis acesta?

"Postul este o luptă aspră cu însuşi trupul tău. Dacă birui, bine îţi va fi, iar dacă nu, să ştii că toate relele de la stomac încep, iar relele sunt patimile. De aceea, postul are următorul rost: să curăţească trupul până acolo încât să nu mai fie nici o piedică pentru suflet. Şi nu luptător nătâng, împotriva Duhului Sfânt. Căci fără post trupul se face unealtă duhului rău. La sfârşitul veacului (şi pare că-i aproape) antihrist tot cu stomacul va vădi pe oameni.", spunea Arsenie Boca despre Postul Crăciunului.

Începe azi! Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului! Avertisment pentru români: „E aproape”

Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului!

Arsenie Boca, Părintele Ardealului

De asemenea, Arsenie Boca mai credea că "prin post, închisoarea de pe noi se face mai străvezie şi întru material curat va veni Duhul lui Dumnezeu şi va avea pe ce să şadă şi El va săvârşi lucrarea. Iar lucrul pornirii e mântuirea omului.

Înţelegeţi dar, de ce cei trei – lumea, trupul şi diavolul – sunt vrăjmaşii mântuirii şi vrăjmaşii postului. Nu postul ne mântuieşte, ci darul lui Dumnezeu. Nu osteneala ne mântuieşte, ci mila Tatălui. Dar osteneală fă, că altfel nu vine Mila."

Postul Crăciunului 2019

În acest an, Postul Crăciunului începe vineri, 15 noiembrie și se încheie în 24 decembrie. În această perioadă, creștinii sunt îndemnați să se abțină de la poftele de orice tip, fie că este vorba despre mâncăruri, băuturi sau pofte trupești.

Rugăciunea este cel mai mare „aliat” în lupta cu ispita, motiv pentru care preoții îndeamnă să fim smeriți și să renunțăm la viciile care ne conduc, cel puțin în perioada Postului Crăciunului.

Instagram, modificare uriașă la nivel global. Ai pățit și tu asta?... Rochia de aproape 9.000 de euro ce NU există! Un bogătaș a cumpărat-o pentru soția lui și a explicat de ce. „E o investi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x