Antena Căutare

Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, la un pas să se împlinească. Avertismentul sumbru îți dă fiori: ”Suntem în pericol!”

Milioane de oameni sunt cu ochii pe incendiile care au pârjolit Australia, dar și pe conflictul izbucnit în Orientul Mijlociu. Carmen Harra, celebra prezicătoare care trăiește în America, spune că profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial este la un pas de a se îndeplini. 

Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, la un pas să se împlinească. Avertismentul sumbru îți dă fiori: ”Suntem în pericol!” Galerie
Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, la un pas să se împlinească

În direct, în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, Carmen Harra a afirmat că dramele din lume nu prevestesc nimic bun.

”Se spune că dacă nu dăm atenție acum, în următorii ani vom fi în pericol să dispărem de pe planetă. Aceste semnale vin de foarte mult timp, însă noi n-am dat atenție, ne-am preocupat de alte lucruri neimportante, de lucruri efemere. Mesajele sunt clare și atât de dureroase. Trebuie să ne dăm seama că suntem într-un pericol foarte mare.”, a spus Carmen Harra.

În ceea ce privește situaţia dintre Iran şi Statele Unite ale Ameriicii, Carmen Harra a mărturisit că va exista o răzbunare din partea Iranului, însă România nu va fi afectată.

"Iranul se va răzbuna şi se va răzbuna foarte urât în următoarele luni prin tot felul de atacuri, (...) însă asta nu are nimic cu Europa, nu are nimic cu România. Toate atacurile vor viza numai America. (...) Partea proastă este că avioanele vor încerca să atace diferite puncte centrale ale Americii, oraşe importante şi nu se vor opri decât undeva peste vreo 4 până la 7 luni. (...) România este ferită de primejdii de genul ăsta", a povestit Carmen Harra.

Ce alte previziuni a mai făcut aceasta, află în clipul de mai sus!

Există eroi şi printre câini! Athos, un mascul din rasa Cane Corso, a salvat 24 de căței... „N-o să te vrea nimeni așa”! Umilită din cauza felului în care arăta, i-a sfidat pe toți, refuzând „să se modifice”. Cum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x