Antena Căutare

Profețiile lui Nostradamus pe următorii 5 ani. Lumea se va schimba radical!

Profetiile lui Nostradamus pe urmatorii 5 ani. Afla ce previziuni a facut Michel de Nostredame despre cum se va schimba omenirea pana in 2023. Ne aflam in mijlocul celui de-al Treilea Razboi Mondial! Anul 2023 este unul de cumpana in profetiile acestuia.

Profețiile lui Nostradamus pe următorii 5 ani. Află ce previziuni a făcut Michel de Nostredame despre cum se va schimba omenirea până în 2023. Ne aflăm în mijocul celui de-al Treilea Război Mondial! Anul 2023 este unul de cumpănă în profețiile acestuia.

Celebritatea lui Nostradamus se datorează lucrării „Les Propheties”, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Previziunile lui Nostradamus, pe numele său real Michel Nostradame, au devenit în timp un punct de reper pentru cei care sunt interesați de profețiile următorilor ani. Până acum, ce a prezis celebrul medic s-a adeverit în proporție de 70%.

Profețiile anului 2019. Nostradamus a făcut previziuni șocante pentru anul 2019​

Nostradamus - Al Treilea Război Mondial. Ne aflăm în plin răboi!

Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondia a început încă din 2015 și va dura până în 2023. Cauza războiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Dacă stăm și observăm atacurile cu bombă din ultimii ani, ne dăm seama că Nostradamus nu a fost departe de adevăr. Până în 2023 profețiile sunt și mai sumbre! Aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

Prima și ultima profeție a Babei Vanga. Află ce a prezis aceasta pentru prima dată

Profețiile lui Nostradamus pentru următorii 5 ani

2019 – puterea politică începe să-și piardă supremația, iar oamenii spre întorc cu făța către Dumnezeu;

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren;

2021 – se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;

2022 – omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;

2023 – reinstaurarea completă a păcii mondiale;

Plimbare inedită pe două roţi, alături de soție, pe structura de fier a podului de la Cernavodă... Un cuplu și-a construit o casă din milioane de piese Lego! Cum arată locuința...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x