Antena Căutare

Trei tineri și-au pus ștreangul de gât în centrul orașului! Sute de oameni au privit înmărmuriți. Totul s-a transmis pe Facebook!

Trecătorii au rămas fără cuvinte atunci când i-au văzut pe cei trei tineri în ștreang și au alertat autoritățile. Două fete și un băiat au fost găsiți cu funiile de gât într-o piață din centrul unui cunoscut oraș

Trecătorii au rămas fără cuvinte atunci când i-au văzut pe cei trei tineri în ștreang și au alertat autoritățile. Două fete și un băiat au fost găsiți cu funiile de gât într-o piață din centrul unui cunoscut oraș.

În fapt, este un protest cu un impact de-a dreptul șocant pentru cei care au văzut imaginea, iar cei trei protagoniști nu a recurs la acest gest uluitor din pricina vreunei decepții în dragoste sau a unor problemele financiare sau familiale. Sophia Katharina, Anne Sikora și Yves Sandwichi speră ca prin gestul lor să tragă un semnal de alarmă pentru întreaga omenire, care nu conștientizează cât de periculoasă este încălzirea globală.

Temperaturile record din Alaska, schimbarea climatică din Groenlanda sau topirea ghețarilor din Antarctica sunt doar câteva semne clare că planeta se îndreaptă încet, dar sigur către auto-distrugere.

Pentru a trage un semnal de alarmă clar, cei trei tineri s-au așezat pe cuburi masive de gheață și și-au pus ștreangurile de gât, așteptând ca suportul rece să se topească sub razele necruțătoare ale soarelui.

Trei tineri și-au pus ștreangul de gât în centrul orașului! Sute de oameni au privit înmărmuriți. Totul s-a transmis pe Facebook!

„Vrem să explicăm prin actul nostru artistic consecințele devastatoare ale topirii rapide a calotei polare, pentru că cifrele morților cauzate de schimbare climatică nu trebuie subestimate. În jur de 300.000 de oameni mor anual din cauza efectelor încălzirii globale”, au transmis aceștia.

„Numărul tinde să crească pe măsură ce și nivelul mării crește. Valurile de căldură și de secetă lovesc țara, iar incendiile forestiere distrug viața. Chiar și în Germania, apa potabilă ar putea deveni greu de găsit. Și sunt numeroase alte motive pentru care trebuie să tragem un semnal de alarmă asupra schimbării climatice”, au mai explicat tinerii pe paginile de socializare.

Lacul din Siberia care a făcut ravagii pe internet este plin de substanțe toxice. Vizitatorii sunt rugați să nu atingă a... 1,2 tone de cocaină au fost confiscate în Columbia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x