Antena Căutare

Provocare de Valentine’s Day pentru elevii de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti

Elevii de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti au primit o provocare vineri, de Ziua Îndrăgostiţilor, din partea unei firme de curierat care a observat că, în topul comenzilor online, cărţile ocupă locul şapte (22%), în timp ce poziţiile fruntaşe sunt ocupate de produse din categorile fashion (37%), beauty (35%) şi high tech (33%).

Elevii de la liceul bucureştean au primit, direct în sălile de clasă, 750 de cărţi cu poveşti clasice de iubire scrise de autori celebri.

Printre titlurile oferite s-au numărat „Pânza de păianjen” - Cella Serghi, „Raţiune şi simţire” - Jane Austen, „La răscruce de vânturi” - Emily Bronte, „Douăsprezece povestiri călătoare” - Gabriel Garcia Marquez, „Jane Eyre” - Charlotte Bronte, „Marile speranţe” - Charles Dickens, „Marele Gatsby” - Scott Fitzgerald, „Piaţa Washington” - Henry James, „Prima iubire. Apele primăverii” – I.S. Turgheniev, şi „America” – Franz Kafka.

Potrivit unui studiu DPD Group privind comportamentul persoanelor care fac cumpărături pe internet, cărţile se află abia pe locul al şaptelea (22%) în topul comenzilor online ale românilor, la mare distanţă de media europeană, care este de 33%.

În pauză, elevii s-au bucurat să răsfoiască volumele.

Sursa : news.ro

Cerere în căsătorie la cele mai înalte standarde! A trimis inelul de logonă în spațiu, pentru aleasa inimii lui! VIDEO... Inimoare pe semafoarele străzilor din Constanţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x