Antena Căutare

Racii nu prea ştiu de glumă astăzi! Horoscopul zilei de 12 noiembrie!

Berbecii vor primi o mână de ajutor în relaţiile sociale, de la cine nu se asteptau. Datorita acestui sprijin îşi vor putea spori considerabil bugetu.Taurilor le vor fi recunoscute meritele profesionale si se pot alege cu o promovare.

Berbecii vor primi o mână de ajutor în relaţiile sociale, de la cine nu se asteptau. Datorita acestui sprijin îşi vor putea spori considerabil bugetul.

Taurilor le vor fi recunoscute meritele profesionale şi se pot alege cu o promovare.

Gemenilor le merge bine pe toate planurile. De aici, şi aerul relaxat şi starea pozitivă.

Racii nu prea ştiu de glumă, sunt apatici şi cu greu se vor implica în proiectele de echipă.

Leii vor fi în centrul atenţiei, vor reuşi să se facă remarcaţi datorită spiritului de solidaritae şi implicării necondiţionate în activităţile dificile.

Fecioarele nu prea îşi vor da interesul în problemele profesionale, vor alege să îşi îndrepte atenţia spre lucrări personale.

Balanţele vor avea parte de ceva întâlniri importante, de pe urma cărora se pot alege cu noi proiecte profitabile.

Să vrei să te cerţi şi nu vei avea cum cu nativii scorpioni. Vor fi toleranţi, îngăduitori şi nu vor lua în serios vorbele răutăcioase ale celor din jur.

Săgetătorii au aşteptări mult prea mari de la proiectele în care sunt implicaţi şi riscă să fie dezamăgiţi, văzând că lucrurie nu se desfăşoară confor aşteptărilor.

Capricornii vor fi cu gândul în o mie de părţi, cu greu se vor aduna pentru a rezolva activităţile planificate.

Vărsătorii nu vor lăsa niciun lucru nepus la punct în program, deşi forma în care se vor găsi, nu va fi dintre cele mai bune.

Peştii vor avea de rezolvat ceva probleme neprevăzute, însă spiritul organizatoric şi răbdarea le vor fi un aliat de nădejde.

FOTO! Obiecte amuzante pe care trebuie să le ai în... baie!... VIDEO! Un cerşetor din Beijing şi-a antrenat pasărea să îi aducă bani de la trecători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x