Antena Căutare

Ramas bun inedit: companie ce transforma cenusa persoanelor decedate in munitie

Doi ofiteri din Alabama au venit cu o idee ingenioasa de afacere: aceea de a transforma cenusa persoanelor incinerate in amunitie, pentru ca cei dragi sa-si ia ramas bun de la ele intr-un mod inedit.

Afacerea a fost lansata in urma cu 3 luni, iar fondatorii Thad Holmes si Clem Parnel sustin ca pregatesc o campanile sustinuta pentru a-si promova cat mai bine afacerea.

Holmes a declarat ca este un mod nou de a sarbatori viata si desi suna ciudat pentru cei care nu folosesc arme, pentru vanatori sau pasionatii de pusti si pistoale este un mod de viata, pur si simplu.

Purtand numele de "Holy Smoke", afacerea s-a nascut de altfel in momentul in care Parnell a pierdut un membru al familiei, iar conversatia dintre cei doi prieteni a dus firesc catre metode traditionale prin care cineva isi poate lua ramas bun de la o persoana iubita care a decedat. Asa le-a venit ideea de a raspandi cenusa in aer transformand-o in munitie pentru pusti si pistoale.

O astfel de metoda de a te desparti de cineva drag care a murit este insa destul de costisitoare. Preturile incep de la 850 de dolari, iar compania a primit deje cereri de la mebrii departamentului de pompieri sau din serviciul militar, dar si persoane fizice. Altii au dorit acest lucru pentru animalele lor de casa.

Foto: handgunclub.com

BNR a lansat o medalie jubiliara cu chipul Regelui Mihai... O bacterie primitiva poate produce combustibil pentru rachetele spatiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x