Antena Căutare

Râul a cărui apă s-a făcut albă în doar câteva minute. Localnicii au crezut că nu văd bine și s-au gândit la ce e mai rău

Un râu din Țara Galilor a devenit complet alb, făcându-i pe localnici să își pună mari semne de întrebare. Aceștia au crezut că este vorba despre un fenomen neobișnuit, însă realitatea era alta.

colaj de imagini cu un rau ce are apa alba Galerie
Un râu din Țara Galilor a devenit complet alb, făcându-i pe localnici să își pună mari semne de întrebare | Captura Twitter

Se pare că râul Dulais s-a albit complet după ce un camion plin cu lactate a fost implicat într-un accident. După cum arată și imaginile de la fața locului, toate produsele au ajuns în apa care și-a schimbat dramatic culoarea.

Ce spun experții în mediu despre accidentul care a afectat mediul

Agenția guvernamentală Natural Resources Wales a declarat, conform Daily Mail, că o ”cantitate necunoscută” de lapte s-a scurs din cisternă în lacul Dulais, ceea ce a provocat ”o decolorare semnificativă”.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale! Invitații au amuțit când au văzut totul

Reprezentanții instituției au mers în zonă pentru a evalua pagubele și eventualul impact pe care accidentul îl va avea asupra mediului.

Filmările ajunse ulterior pe rețelele de socializare au arătat, de asemenea, faptul că râul s-a colorat pe o porțiune foarte mare.

Joi, autoritățile au fost nevoite să închidă drumul pentru a putea îndepărta resturile de pe carosabil și a recupera cisterna.

Citește și: O tânără a slăbit 82 de kilograme după ce a renunțat la mâncarea preferată. Cum arată azi Kelly Ryder

Ce au spus localnicii despre ”fenomenul neobișnuit”

Localnicii au fost uimiți de apa albă și cremoasă care curgea în cascadă. Ei s-au gândit că este vorba despre un fenomen unic și au rămas surprinși când au aflat că laptele a schimbat culoarea râului.

”A fost o proveliște incredibilă - destul de suprarealist să vezi această apă albă curgând pe râu. Tot ce ne trebuia era un castron uriaș cu fulgi pe porumb și ar fi fost perfect”, a spus unul dintre ei, potrivit sursei citate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: La 80 de ani, a câștigat la Loterie pentru că și-a uitat ochelarii acasă. Suma uriașă care i-a intrat în conturi

Ea e tânăra alergică la apă! Ce face când îi e sete și ce pățește Lindsey Coubray după fiecare baie... O mamă e alergică la soare, vânt și mirosuri! Prin ce chinuri trece zilnic Clare Rice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x