Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! "De ce vă place de doamna premier Viorica Dăncilă?". Ce au răspuns românii: "Este femeie, nu clămpănește din gură"

În ultima perioadă, priministrul Viorica Dăncilă a fost ţinta tuturor ironiile, după numeroase apariţii şi gafe în public, dar se pare că romanii o iubesc şi aşa.

În ultima perioadă, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a fost ţinta tuturor ironiile, după numeroase apariţii şi gafe în public, dar se pare că românii o iubesc şi aşa.

"Este femeie, nu clămpănește din gură", cred unii, în timp ce alţii sunt de părere că "merită să stea acolo". Este premierul pe care îl merităm, după cum afirmă chiar ei.

Iar lucrurile au mers şi mai departe. Cu cine mai votăm şi de ce?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Descoperire ULUITOARE. Ce se află CU ADEVĂRAT în APA SFINȚITĂ!... Zece nume de fete și de băieți predestinate succesului. Cum să-ţi botezi copilul. Vor aduce noroc și belșug pentru toată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x