Antena Căutare

„I-a spus fiului meu că va muri de cancer, în aceeași zi în care mami a urcat la cer. Reacția lui m-a doborât”. Ce a spus copilul a fost sfâșietor!

Un tată îndoliat a povestit ce reacție sfâșietoare a avut băiatul său în vârstă de 11 anii când a aflat că va muri de cancer, în aceeași zi în care a murit și mama lui, cu șase ani înainte.

„I-a spus fiului meu că va muri de cancer, în aceeași zi în care mami a urcat la cer. Reacția lui m-a doborât”. Ce a spus copilul a fost sfâșietor!
Un copil, reacțue sfâșietoare după ce a aflat că va muri de cancer. A murit în aceeași zi ca mama lui.

Băiatul, Joel Shaw, în vârstă de 11 ani, a pierdut lupta cu cancerul în exact aceeași zi în care mama lui, Julie, a murit, cu șase ani mai devreme, înecată.

Tatăl devastat, Dave Shaw, în vârstă de 52 de ani, se consolează acum cu ideea că mama copilului a plănuit totul, de acolo unde se află ea.

„Totul a fost exact la fel, până la zi – sâmbătă, 8 februarie. Chiar și condițiile meteo erau aceleași. Era furtună. Nu cred că data a fost o coincidență. Cred că Julie s-a uitat în jos la bebelușul ei și că a dorit să fie alături de ea. Îmi oferă confort gândul că Joel este lângă mama lui, care are grijă de el, acolo unde sunt amândoi. Lui i-a fost extrem de dor de ea după ce a murit. Uneori devenea foarte tăcut și posomorât”, a spus tatăl îndurerat.

Tatăl, în vârstă de 52 de ani, din Grimsargh, Lancashire, a fost dat peste cap de reacția incredibil de curajoasă a fiului său, când acesta a aflat că suferă de cancer în fază terminală.

„Joel l-a întrebat pe medic direct, dacă va muri, iar el i-a spus că da. Atunci, l-a luat de mână pe doctor și i-a spus: «Ai făcut tot ce ai putut». Curajul lui a fost uluitor. A vorbit mult despre mama lui în zilele de dinaintea morții sale. Știa că o va revedea”, a mai povestit tatăl devastat.

În 2013, Dave și Julie s-au despărțit, dar i-au îngrijit împreună pe cei trei copii ai lor – Jake, Jasmine și Joel.

Joel a fost cel mai mic copil al lui Dave și al Juliei, și era un mare iubitor de fotbal. Era plin de energie și poftă de viață, zâmbea mereu și obținea rezultate bune la școală, după cum a mai spus tatăl lui, care a precizat că el și soția lui s-au gândit întotdeauna că băiatul va avea un viitor strălucit.

Ultima nuntă, înainte de carantină. Mirii pe stradă, preotul....la etajul patru! Așa arată dragostea, în vremea coronavi... Buna Vestire 2020. Ce fac tinerele fete de Buna Vestire ca să își găsească un iubit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x