Antena Căutare

Relația care a nedumerit Internetul. Cum reușesc 3 tineri ”foarte îndrăgostiți” să formeze un ”cuplu” cu 2 femei și un bărbat

Trei colegi ”foarte îndrăgostiți” unul de altul au uimit Internetul cu relația lor neobișnuită de ”triplu”.

cuplu cu 3 persoane in pat, blonda, bruneta, el brunet cu cohelari, asternut alb Galerie
Trei tineri au decis să formeze un cuplu în 3 | Shutterstock

Bishop Black, în vârstă de 36 de ani, din Londra, Lina Bember, în vârstă de 28 de ani, din Mexic, și Carmen Canela, în vârstă de 26 de ani, din Spania, s-au întâlnit în timp ce se aflau în Berlin, pentru un spectacol.

Potrivit celor 3, formează o relație ”triplă” unul cu celălalt și sunt foarte îndrăgostiți unul de altul în această legătură neobișnuită, scrie Daily Mail.

Cum formeaza 3 tineri o relație neconvențională

Black, Bembe și Canela lucrează în domeniul divertismentului și s-au întâlnit în cadrul unui spectacol în care au participat toți. Ca urmare, cei trei au format o legătură neobișnuită.

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Ce avere imensă au de împărțit cei doi

”În primul rând, suntem prieteni dragi,” a declarat Lina. ”Dar avem și nevoi și cam așa se întâmplă de obicei. Nu ne plac etichetele și lucrurile bine definite.”

Vezi cum arată cei trei tineri din cuplu în GALERIA FOTO

”Suntem niște prieteni care au relații intime unii cu alții și care au o conexiune iubitoare. Nu e nimic romantic - într-un sens normativ - despre legătura noastră, dar o poți numi o relație.”

Bishop și Lina s-au cunoscut inițial când au fost distribuiți în spectacolul unui festival. Cei doi trebuiau să lucreze împreună, însă proiectul a fost amânat, așa că au rămas prieteni dragi. După câțiva ani, cei doi s-au reîntâlnit în Berlin și au cunoscut-o pe Carmen.

La fel ca alte cupluri, cei trei au întâlniri și ies în oraș împreună, dincolo de mesele pe care le pregătesc acasă, dar susțin relațiile poliamoroase și nu au reguli cu privire la alte persoane.

”Cea mai bună parte din legătură e comunicarea deschisă pe care o avem,” a declarat Bishop. ”De trei ori mai multă distracție. Nu ne complicăm - înțelegem că prietenia e pe primul loc.”

După câteva săptămâni de când s-au cunoscut, cei trei au ieșit la masă și au ajuns rapid în dormitor, moment în care a început relația lor.

Citește și: Cum arată Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos. Este femeia pentru care și-a lăsat soția

Cei trei nu au niciun plan să încheie relația neobișnuită prea curând, mai ales cp au libertatea să se vadă și cu alte persoane în afara ei, și chiar cred că ar putea rezista împreuna ani de zile.

”Nu-mi place să mă gândesc la viitor, mă concentrez pe prezent și pe momentele pe care le petrecem împreună,” a declarat Carmen. ”Dacă în 10 ani tot vom face parte din viețile celorlați, sunt sigură că vom fi foarte fericiți - dacă nu se va întâmplă acest lucru, sunt fericită să am conexiunea pe care o am cu ei în acest moment.”

”Desigur, uneori are loc mici neînțelegeri, ca în fiecare relație,” a declarat Carmen despre relația pe care o are cu ceilalți doi. ”Nu avem un protocol, dar clar credem că e mai bine să vorbim față în față și să nu asumăm nimic. Credem în a avea spațiul adecvat pentru a procesa lucrurile.”

David Geyer a mâncat peste 4.360 de burgeri și a lăsat o avere uriașă la fast food-ul preferat. Cât a cheltuit... Alexa Collins s-a lăsat de școală și acum câștigă milioane de dolari din Instagram! Care e rețeta succesului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x