Căutare Live

Rin Kambe este femeia cu păr lung de aproape 2 metri! Ce secret a folosit

O femeie pe nume Rin Kambe din Japonia se poate lăuda că are cel mai lung păr din lume. În prezent, podoaba sa capilară măsoară aproximativ doi metri lungime.

Japoneza a decis, încă de la vârsta de 15 ani, să își lase părul să crească

sursa foto: Profimedia

De meserie fotomodel, Rin Kambe a reușit să devină cunoscută în toată lumea datorită aspectului său fizic său ieșit din comun. Japoneza a decis, încă de la vârsta de 15 ani, să își lase părul să crească. De atunci, aceasta nu și-a mai tăiat nici măcar vârfurile și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a obține un aspect de Rapunzel.

Cine e și cum arată femeia cu cel mai lung păr din lume

Se pare însă că această decizie a fost luată nu doar din dorința de-a arăta bine și de-a avea un look ieșit din comun, ci și fiindcă tânăra s-a convertit la budism.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Anii au trecut, părul a început să crească și Rin Kambe din Japonia a devenit tot mai fericită de modul în care arată. Ulterior, tânăra a decis să își folosească look-ul ieșit din comun ca modalitate de expresie artistică, în cariera sa de model și dansatoare.

„Am crescut într-o familie cu părinți foarte stricți și, când eram copil, am făcut parte din echipa de fotbal a școlii și mereu eram nevoită să port părul scurt. Am început să îl las să crească atunci când m-am apucat de dans mai serios, pe la 15-20 de ani. Acum șuvițele ating lejer podeaua și au în jur de doi metri”, a mărturisit japoneza.

Citește și: Cum arată „bărbatul Rapunzel”, cu păr lung de un metru! Oamenii îl opresc pe stradă pentru poze

Cu cât podoaba sa capilară a crescut mai mult, cu atât Rin Kambe a devenit tot mai mândră și conștientă de faptul că își poate folosi pletele lungi ca modalitate de exprimare artistică.

Rin Kambe pozând cu părul prins

Rin Kambe pozând cu părul prins

„Am simțit că părul meu poate să fie o armă de expresie. A crescut natural, sănătos și e un element de frumusețe. Cred că secretul este perseverența, lucrul care mi-a și dat, de altfel, încredere în propriile forțe”, a mai dezvăluit tânăra, potrivit celor de la Dailystar.co.uk.

Așa cum era de așteptat, Rin Kambe a devenit extrem de cunoscută în toată lumea și mii de oameni au început să-i urmărească activitatea pe paginile acesteia de socializare. Există însă și cârcotași care o critică pe femeie pentru modul în care arată, dar japoneza nu se lasă descumpănită, ci își vede mai departe de cariera sa de succes.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Citește și: Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru

Așa cum chiar ea povestește, bruneta este adesea oprită pe stradă de trecătorii uluiți, care doresc să afle dacă podoaba capilară este adevărată sau este vorba despre extensii. Femeia Rapunzel susține că îi face plăcere să primească atenție de la cei din jur.

Și totuși, care este secretul pentru a avea un păr lung de aproximatic doi metri? Japoneza a explicat faptul că are grijă să consume cât mai multe alimente bogate în fier, doarme șapte ore și încearcă să fie cât mai activă, cu un stil de viață sănătos și echilibrat.

Femeile care au înțeles frumusețea greșit! Cum arătau înainte de a se supune la prea multe operații și trucuri bizare... O fostă polițistă a ajuns milionară după ce și-a dat demisia. Cum câștigă acum peste 150.000 de dolari pe lună pe Intern...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri