Antena Căutare

Rochia acestei fetițe i-a scot pe profesori din minți și a fost trimisă urgent acasă! Cum a apărut copila la cursuri

O tânără elevă a devenit ținta unor discuții aprinse după ce rochia cu carer a venit la școală a fost considerată a fi mult prea provocatoare!

O tânără elevă a devenit ținta unor discuții aprinse după ce rochia cu carer a venit la școală a fost considerată a fi mult prea provocatoare!

Tony Alarcon a fost sunat de urgență de către direcțiunea școlii atunci când fiica sa de 13 ani a apărut pe holurile școlii purtând o rochie ceva mai scurtă.

Totul s-a petrecut la școala Fisher Middle School din California. Supărat, tăticul și-a trimis fiica a doua zi într-un maieu și o pereche de pantaloni scurți.

Nici de data aceasta ținuta nu a fost corespunzătoare, pe motiv că atrage atenția băieților.

Supărat, tăticul a protestat punând pozele cu fiica sa pe internet și făcând publică problema. Mulți au fost de părere că vârsta de 13 ani e prea mică pentru a gândi că băieții sunt deranjați sau atrași sexual de colegele lor.

Alții consideră că ținuta impusă de școală nu ar trebui să atenteze la stima de sine a unui elev.

Un lucru e cert: fotografiile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea!

Ideea unui medic pentru micuții bolnavi e înduioșătoare! Copiii au la dispoziție mașinuțe cu telecomandă pe care le pot ... Nu te-ai fi gândit niciodată să folosești niște lucruri uzuale în acest fel. Imaginația nu are limite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x