Antena Căutare

Români, se zdruncină ISTORIA! GLOBUL de AUR ascuns într-o biserică din Brașov conține TAINE de neimaginat! Uite ce MESAJ conține!

Orașul Brașov găzduiește în fiecare an numeroși turiști, dar puțină lume știe de misterul ce se află la biserica Sfântul Nicolae din Șchei.

Orașul Brașov găzduiește în fiecare an numeroși turiști, dar puțină lume știe de misterul ce se află la biserica Sfântul Nicolae din Șchei.

Se pare că locația nu este cunoscută doar pentru importanța sa istorică, ci și pentru numeroasele taine pe care biserica le ascunde. În cea mai înaltă dintre turle, undeva chiar la baza crucii mari se află un glob de aur.

Spre marea surprindere a celor care au studiat atent obiectul se pare că înăuntrul acestuia există o serie de documente vechi, ce au fost lăsate de cei din trecut pentru generațiile viitoare. Mesajul strămoșilor pentru urmași nu a fost încă citit, căci se intenționează păstrarea tainei. Se știe doar că aceste documente datează din anul 1742.

„ANTIHRISTUL se va ridica din acest LOC! Românii să se PĂZEASCĂ”! Biserica nu vorbește despre asta!... COMOARĂ IMPRESIONANTĂ descoperită la o biserică din Brașov! „Nu au vrut ca românii să afle ASTA!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x