Antena Căutare

Trei orașe vor avea aeroport! Premierul Dăncilă a făcut anunțul

Anunț important făcut sâmbătă de premierul Dăncilă. Guvernul are în plan construirea unui nou aeroport important în România. Surpriză mare, puțini se așteptau la o asemenea veste, mai ales în acest oraș.

Anunț important făcut sâmbătă de premierul Dăncilă. Guvernul are în plan construirea unui nou aeroport important în România. Surpriză mare, puțini se așteptau la o asemenea veste, mai ales în acest oraș.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, vineri, la Galați, că va avea, la sfârșitul săptămânii, o întâlnire cu investitori, pentru realizarea unui parteneriat public – privat, în vederea realizării unui aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani.

Întrebată dacă a discutat cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a promis, în luna mai, la Galați, că se are în vedere construirea unui aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani, premierul Viorica Dăncilă a răspuns că o întâlnire cu investitori va avea loc duminică, iar alta peste două săptămâni.

„Avem mai multe soluții pentru acest aeroport, chiar duminică vom discuta și cu investitori străini pentru parteneriat public-privat. Avem în vedere și introducerea acestui aeroport într-o hotărâre de Guvern. Pe noi ne interesează ca acest proiect să devină cât mai repede realitate. Și facem o evaluare, astfel încât acest aeroport să poată fi reparat. Înainte de a spune un lucru și de a promite ceva, eu cred că trebuie să vorbim despre lucrurile pe care le facem și pe urmă să venim cu detalii. Dacă spun că voi avea întâlnire duminică sau că am o întâlnire tot pentru aeroportul de la Galați peste două săptămâni, nu cred că cei care ne ascultă vor avea foarte multă încredere. De aceea, vreau ca după această întâlnire sau după întâlnirea de peste două săptămâni, să spunem că am găsit investitor și începem toate formalitățile pentru a realiza acest aeroport”, a spus Dăncilă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, la jumătatea lunii mai, în timpul unei vizite în judeţul Galaţi, că se va construi un aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani.

Un primar s-a deghizat pentru a-și testa angajații. Ce a descoperit l-a întristat foarte tare... Ce fel de persoană ești, în funcție de cum ții telefonul în mână! Iată ce spune asta despre personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x