Antena Căutare

Rostește o dată pe săptămână Rugăciunea uniunii în fața lui Dumnezeu! Preoții spun că e de mare ajutor pentru casă

Pentru ca totul să vă meargă din plin în casă, chiar înainte de a vă căsători, citiți această rugăciune de mare folosință! Preoții spun că, rostită o dată pe săptămână, aduce bunăstare și înțelegere pentru soți.

Pentru ca totul să vă meargă din plin în casă, chiar înainte de a vă căsători, citiți această rugăciune de mare folosință! Preoții spun că, rostită o dată pe săptămână, aduce bunăstare și înțelegere pentru soți.

“Doamne, Dumnezeule al milostivirilor și a toată bunătatea, care plinești cererile celor care Te cheamă cu credință, ascultă și nevrednica noastră rugăciune. Tu vezi că vrem să ne unim viețile prin căsătorie, Tu vezi dorirea inimilor noastre și știi dacă este bună sau este rea.

Dacă este bineplăcut Ție să luăm asupra noastră crucea căsătoriei, ajută-ne să biruim toate piedicile cu care vrăjmașul ne necăjește. Ajută-ne, Doamne, că la Tine este nădejdea noastră. Dăruiește-ne pace, dăruiește-ne liniște și sănătate sufletească și trupească.

Ferește-ne de noroiul desfrâului, ferește-ne de căderea în poftele trupești. Luminează-ne mințile ca să nu fie întunecate de vrăjmaș. Curățește-ne Tu, ca să nu ne întineze păcatul. Întărește-ne să mergem pe
calea cea îngustă, ocrotiți de Preacurata Ta Maică și de soborul tuturor sfinților. Să avem o familie în care să strălucească făclia credinței și a virtuților, și pruncii noștri să fie călăuziți așa cum trebuie pentru a ajunge mădulare vrednice ale Bisericii Tale.

Iar dacă Tu știi că din anumite pricini ne este mai de folos să părăsim vrerea noastră și să nu pornim împreună pe drumul căsătoriei, ajută-ne să înțelegem aceasta și să părăsim voia noastră fără a fi cuprinși de tulburare sau de deznădejde.

Înaintea Ta, Doamne, sunt viețile noastre. Rânduiește cu ele precum știi că este mai bine pentru noi. Ca văzând grija Ta să îți mulțumim și să Te lăudăm până la sfârșitul zilelor noastre. Ca Tu ești Dumnezeul nostru și Ție slavă îți înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin”.

Expoziţie de jucării vechi la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea... Profetia lui Arsenie Boca despre România: "Vine timpul și e foarte aproape... Biserica își va spune cuvântul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x