Antena Căutare

OBSERVATOR SPECIAL: De la rusi vin cele mai socante imagini! Au camere video instalate pe bordul masinilor

Pana nu demult eram convinsi ca Romania este tara unde totul e posibil. Dar nu, la capitolul "momente socante", rusii sunt cu mult peste noi. Doar la ei poti vedea un deltaplan care alimenteaza de la o benzinarie, pentru ca doar cateva secunde mai tarziu sa-si ia zborul, direct de pe autostrada. Si este doar un exemplu pierdut intr-o multitudine de filmari care te fac sa spui - "Dumnezeule, asa ceva credeam ca se intampla doar in comediile stupide!"

In ultimii ani, rusii au o manie. Au camere video instalate pe bordul masinilor, care filmeaza tot. Nu de alta, dar la cum conduc rusii, nu stii niciodata cand vei avea nevoie de o proba solida la tribunal. Dar, de cele mai multe ori, camerele rusilor surprind orice altceva decat un accident. Cum ar fi urmatorul exemplu: un pasionat de aeronautica isi alimenteaza nestingherit deltaplanul motorizat si mai apoi isi zborul chiar dintre masinile din trafic.

Mergand pe firul povestii ne-am dat rapid seama ca internetul a devenit un loc mult mai amuzant de cand rusii au inceput sa-si cumepere camere de filmat. Si exemple sunt suficiente. De exemplu, de la rusi am aflat cum poti sa ajuti un prieten la ananghie, sa zicem, blocat pana la brau in noroi. Cu un excavator, bineinteles.

Pentru gurmanzi special, tot rusii au descoperit cea mai rapida metoda de a curata de solzi un pastrav. Nu e un produs miraculos pe care l-am putea primi "cado" daca achizitionam ceva inutil de la teleshoping, ci un furtun sub presiune.

In schimb, pentru cei suparati ca autobuzele si troleibuzele vin foarte greu, sunt aglomerate, iar soferul mai e si un nesimtit care iti inchide usile in nas, avem urmatorul exemplu venit din patria lui Dostoievski. Unveteran de razboi care inca se mai crede in transeele de la Stalingrad opreste un autobuz la fel cum oprea Panzer-urile naziste in ‘44. Cu arma-n mana. Lipsa de reactie a pasagerilor ne face sa credem ca astfel de scene nu sunt tocmai rare in maica Rusie.

In orice caz, asteptam cu nerabdare primele imagini de la un transplant de inima facut cu briceagul, dar si primul tanc convertit in semanatoare.

O rusoaica a aflat ca este inselata de pe Google Maps!... VIDEO dureros la Neatza: Dani, testat de Stefan cel Mare cu bila de bowling!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x