Live acumCasa Zurli
Prime Time 20:00iUmor

S-a ingrasat 36 kilograme din curiozitate

Un american care este obsedat de un stil de viata sanatos s-a hotarat sa ia in greutate doar pentru a vedea cum este sa fii gras, informeaza dailymail.co.uk.

Cu ajutorul acestui experiment, Drew Manning, tata a doi copii, va incerca sa inteleaga schimbarile psihice si emotionale prin care trec cei care doresc sa scape de surplusul de grasime.

Barbatul curajos a trecut de la corpul de invidiat al unui antrenor personal la cel al unui obez. Planul lui Drew presupune sa se ingrase 36 de kilgrame in doar sase luni si intentioneaza sa le elimine in alte sase luni.

Metoda de a se ingrasa este una originala: in fiecare zi isi intreaba prietenii pe internet ce ar trebui sa manance pentru a lua in greutate din ce in ce mai mult.

Experimentul are insa si parti mai putin bune. Kilogramele pe care le-a adaugat intentionat ii afecteaza activitatile la locul de munca, viata de zi cu zi si cel mai important relatia cu sotia si cele doua fiice. Uneori se gandeste ca ii va fi greu sa scape de obiceiurile nesanatoase atunci cand va dori sa slabeasca pentru ca s-a obisnuit sa doarma cu mancarea sub pat.

La finalul programului, in luna noiembrie, Drew Manning va publica o carte care va include mai multe diete si tipuri de exercitii fizice pe care le pot face cei ce doresc sa adopte un stil de viata mai sanatos.

Foto: dailymail.co.uk

Recomandari