Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

A avut peste o sută de relații, dar s-a păstrat fecioară până la 41 de ani. Povestea de dragoste a unei romantice incurabile

O femeie, care se declară ca fiind do romantică incurabilă, și-a păstrat virginitatea până la vârsta de 41 de ani, când susține ea, și-a întâlnit sufletul pereche, deși, pe parcursul vieții a avut mai mult de o sută de relații,femeia nu a cedat tentației de a i se dărui niciunuia dintre pretendenți.

Amanda și Dave

click.ro

Femeia originară din Colorado a aşteptat până la 41 de ani sufletul pereche, căruia să i se dăruiască cu toată ființa ei. L-a întâlnit în vara lui 2018, iar după zece luni de relație s-au logodit și au plecat într-o vacanţă, unde femeie a rămas însărcinată..

Amanda McCracken, acum în vârstă de 42 de ani, a povestit în cadrul unei emisiuni televizate că este o romantică incurabilă. A aşteptat până la 41 de ani să îl întâlnească pe alesul inimii ei şi nu regretă că ”a trecut viaţa pe lângă ea”, după cum îi spun mulţi.
Amanda le-a explicat jurnaliştilor de la ”Huffington Post” că a avut mai multe relații sentimentale dar, nu a făcut sex cu niciunul.

Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români. Ce trebuie să facă cei singuri, în această zi, pentru a-și găsi perechea

”Până la 40 de ani, pot spune că am avut 100 de iubiţi. Cu 50 dintre ei, am fost intimă, dar nu am făcut sex normal cu niciunul dintre ei pentru că simţeam o reţinere. Nu am aşteptat să fiu dezvirginată după căsătorie sau din raţiuni religioase, ci pur şi simplu pentru că sunt o fire romantică şi cred în sufletele pereche”, a declarat ea pentru Daily Mail.

În vara anului 2018 l-a întâlnit pe Dave, care cântă la tobe într-o trupă rock. A fost dragoste la prima vedere şi după 10 luni, în timpul unei vacanţe din Polinezia Franceză, cei doi iubiţi au făcut dragoste, pentru ea fiind pentru prima dată când trăiește așa ceva.
”A meritat să aştept atât de mult pentru că a fost într-adevăr ceva foarte special. Partida de sex a fost fantastică, dar nu asta contează, ci faptul că s-a întâmplat cu omul care mă poate iubi la fel de mult cum îl iubesc eu”, a povestit emoţionată Amanda.

Amanda a rămas însărcinată şi, de ziua ei, iar cu doar câteva zile după ziua ei de naștere, a făcut marele anunţ.

Dave şi Amanda s-au căsătorit la două luni după vacanţa din Polinezia. Ei cred că Amanda a rămas gravidă pentru că ”a făcut amor într-un loc magic, binecuvântat de Dumnezeu: insula Huahine”.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro