Căutare Live

S-a trezit cu pistrui și vânătăi pe corp și le-a ignorat până medicul i-a pus un diagnostic cutremurător. Ce avea

Helaina Hillyard, în vârstă de 20 de ani, a observat mici puncte pe piele și vânătăi. Inițial, petele i-au apărut după ce s-a întors de la antrenamentul de baschet și le-a ignorat.

Helaina Hillyard, în vârstă de 20 de ani, a observat mici puncte pe piele și vânătăi. Inițial, petele i-au apărut după ce s-a întors de la antrenamentul de baschet și le-a ignorat.

Captura TikTok

Se întâmpla într-o seară și, în doar câteva ore, punctele care aduceau cu niște alunițe și vânătăile s-au mărit, acoperindu-i brațele și picioarele.

Studenta a presupus inițial că sunt vânătăi din cauza sportului, dar a doua zi a decis să meargă la spital pentru a verifica ce se întâmplă.

Citește și: Femeia consuma 3000 calorii doar seara, dar când a renunțat la obiceiurile nesănătoase, s-a transformat complet. Cum arată acum

Ce boală i-a cauzat petele și vânătăile de pe piele

Doctorul i-a explicat că punctele de pe pielea ei poartă numele de petechiae, adică pete care apar ca urmare a sângerării interne.

Imediat după acest moment, Helaina a fost transferată la un alt spital unde a fost consultată de un medic oncolog și i s-a dat vestea devastatoare că avea leucemie limfoblastică acută cu celule B - cancer de sânge.

Citește și: De ce nu ar trebui să omori această insectă dacă o vezi în casa sau grădina ta. Avertismentul specialiștilor

Singurele simptome ale bolii ei au fost punctele ciudate, spune studenta, care susține că nu s-a simțit rău și nici măcar slăbită.

„Am fost în șoc. Aș fi putut să mor dacă mai așteptam câteva ore să merg la doctor. Doctorul de la ER a spus că am fost extrem de norocoasă că nu am jucat baschet [din acea zi] pentru că aș fi putut suferi cu ușurință o sângerare cerebrală sau o sângerare internă. Niciodată, într-un milion de ani, nu m-am putut gândi că așa ceva s-ar putea întâmpla cuiva în viața mea, cu atât mai puțin mie.”, a mărturisit tânăra.

Helaina a început imediat tratamentul cu transfuzii de sânge și chimioterapie – pe care în prezent le primește la fiecare 10 zile. Vestea a fost atât de dură pentru ea, încât tânăra și-a pus studiile în așteptare și spune că în prezent se concentrează pe a lua lucrurile ușor.

Citește și: Elias Ustariz este bărbatul care susține că poate arde 2000 calorii într-o oră. Prin ce mijloace reușește acest lucru de necrezut

@helainahillyard Turn of events :// #fyp #ope #didnotexpectthat #leukemia #godsplan ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
De ce nu ar trebui să omori această insectă dacă o vezi în casa sau grădina ta. Avertismentul specialiștilor... Femeia care s-a căsătorit din greșeală cu un alt bărbat decât logodnicul ei. Cum și-a dat seama și ce s-a întâmplat cu i...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x