S-a demonstrat științific! Care este ora ideală pentru o partidă de amor de neuitat

 

Cercetătorii americani au identificat ora exactă la care este ideal să întreţii relaţii intime. După părerea lor, dacă acestea nu se produc la ora 3 după-amiază, partenerii nu ştiu ce pierd.

Specialiștii au descoperit că ora perfectă pentru o partidă de amor este de-a dreptul imposibilă! Câţi oameni se pot lăuda că, la ora 15.00, sunt acasă, unde se află şi partenerul lor de viaţă şi au timp de o partidă de amor?! E aproape imposibil, în condiţiile în care un program normal de lucru de încheie la ora 16.00 sau 17.00. Asta ca să nu îi mai menţionăm pe cei care ajung acasă după ora 21.00.

Însă studiile arată că anumiţi bărbaţi sunt atraşi de activitatea sexuală în momentul în care sunt stresaţi, sunt deprimaţi, sunt în momente dificile de viaţă, pentru că, la un nivel inconştient, au descoperit că sexualitatea ar putea să reprezinte un intrument de relaxare, un instrument ca o automedicaţie.

Savanţii de peste Ocean susţin, însă, că după-amiaza, femeile au un nivel foarte ridicat de cortizol, un hormon care le ţine energice şi alerte, în timp ce bărbaţii au cel mai ridicat nivel de testosteron, făcându-i mai dornici de relaţii sexuale şi mai pasionali.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe