S-a dezbrăcat complet, a făcut baie într-o lagună sacră și a iscat un scandal imens! „Este lipsă de respect” - Foto

 
+5 click pentru
galerie

O femeie a fost criticată pe internet după ce s-a dezbrăcat complet și a făcut baie într-o lagună sacră din Columbia, susținând că nu este nimic în neregulă cu nuditatea în natură.

Tatiana Reyes, blogger de travel, a publicat pe internet o fotografie în care apare dezbrăcată în Paramo de San Turban din Columbia.

În timp ce cei 14.500 de urmăritori ai ei au apreciat imaginea, mai mulţi activişti pentru mediu au criticat-o aspru pe bloggeriţă.

Criticii au spus că bloggerița a demonstrat lipsă de respect, în timp ce alții au sugerat că femeia a „dăunat ecosistemului”.

În aprilie, Tatiana Rezes s-a fotografiat în laguna Norte de Santander. Și această fotografie a iscat o controversă. „Nu păși în lagună” și „Lasă natura așa cum este ea”, au fost câteva dintre comentarii.

Cesar Rodriguez, un localnic din Vetas, care se ocupă de curățarea lagunei, a criticat-o, de asemenea, pe Tatiana Reyes.

„Acestea sunt tărâmuri sacre ce există pentru ca toată lumea din Santander să se bucure de ele. Gestul ei este de condamnat, deoarece arată o lipsă de respect pentru natura de care noi încercăm să avem grijă. Ea a arătat că nu iubește mediul înconjurător și că îi pasă doar de popularitatea ei”, a spus Cesar Rodriguez.

Cei care lucrează pentru conservarea lagunei le-au cerut autorităților să restricționeze numărul de turiști care o vizitează, deoarece aceștia obișnuiesc să lase gunoaie în urma lor.

După ce a fost criticată, Tatiana Reyes s-a apărat spunând cîă nu este nimic în neregulă cu practicarea „nudismului în natură”.

„Am vizitat locul de mai multe ori. Aceasta a fost prima dată când am intrat în Paramo de Santurban. A durat doar cinci minute, cât a fost făcută fotografia. Nu este nimic politic aici, nu există niciun atacl. Eu fac poze nud în locuri pe care le vizitez. Nu cred că cele cinci sau zece minute pe care le-am petrecut în lagună au dăunat ecosistemului”, a mai spus ea.

Mai mulți fani ai bloggeriței i-au luat apărarea, spunând că nu văd nimic în neregulă cu fotografia ei și că oamenii ar trebui să se preocupe de alte probleme, precum corupția, malnutriția și lipsa de egalitate social și economică.  

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini cu Tatiana Reyes. facebook whatsapp twitter pinterest