Antena Căutare

S-a dovedit! Oamenii care înjură sunt inteligenți, onești și prieteni de nădejde: %$%^$!

Încă din copilările, suntem învăţaţi că este nepoliticos să înjurăm! Un studiu realizat de cercetătorii americani arată că persoanele care au un limbaj colorat sunt mult mai inteligente şi mai educate decât cei din jur. În acelaşi timp, sunt acei prieteni pe care te poţi baza în orice circumstanţă.

S-a dovedit! Oamenii care înjură sunt inteligenți, onești și prieteni de nădejde: %$%^$! Galerie
| Profimedia

Încă din copilările, suntem învăţaţi că este nepoliticos să înjurăm! Un studiu realizat de cercetătorii americani arată că persoanele care au un limbaj colorat sunt mult mai inteligente şi mai educate decât cei din jur. În acelaşi timp, sunt acei prieteni pe care te poţi baza în orice circumstanţă.

De la actori celebri precum Robert DeNiro până la mame nervoase sau politicieni, milioane de oameni folosesc înjurături în fiecare zi. Chiar dacă nu o fac intenţionat. Însă, în ciuda educaţiei care ne învaţă cu nu este civilizat să înjuri, persoanele care fac asta au un IQ crescut. O spun chiar cercetătorii din Statele Unite.

În urma unui studiu - în care au fost analizate sute de mii de conturi de Facebook - s-a constatat că persoanele care înjură des au un vocabular dezvoltat şi sunt mult mai fluente în vorbire. De asemenea, sunt mult mai creative decât restul. Dar şi mult mai oneste. Pot fi - prin urmare - prieteni de nădejde.

Psihologii americani susţin - de asemenea - că persoanele aflate în arest care înjură în timpul mărturiilor par mult mai credibile în faţa anchetatorilor. Pentru că sunt considerate a fi sincere, atât cu ele cât şi cu cei din jur.

Obiceiul care încă şochează! Ce se întâmplă în noaptea nunţii la musulmani: "Se înfige un cuţit..."... „Îi pun capăt astăzi!”. Ce a făcut Hitler în ultimele clipe de viață și de ce nu a încercat să se salveze. Pilotul lui a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x