Antena Căutare

S-a împușcat singur în inimă cu un pistol de cuie, iar acum povestește răzând ceea ce i s-a întămplat!

Un bărbat care s-a împușcat accidental în inimă cu un pistol de cuie s-a trezit miraculos, iar acum povestește râzând ceea ce i s-a întămplat. 

Un bărbat care s-a împușcat accidental în inimă cu un pistol de cuie s-a trezit miraculos, iar acum povestește râzând ceea ce i s-a întămplat.

Aaron, un bărbat din zona Woodlands din Texas, este un tâmplar și producător de mobilă experimentat. Dar, în ciuda a 20 de ani în industrie, unul dintre instrumentele sale electrice aproape că i-a costat viața.

Se pare că accidentul s-a întâmplat în timp ce tâmplarul punea niște ramă pe un perete, când furtunul pistolului de cuie s-a blocat. În timp ce Aaron se ducea să-l miște, aparatul s-a oprit și l-a împușcat cu un cui de aproape opt centimetri în piept.

„Ceva mi-a spus să scot cuiul. M-am întins, l-am scos, mi-am ridicat mâna și m-am gândit: O să mor”, a declarat Aaron pentru KSWO.

Aaron i-a atras atenția colegului său Brian, care a sunat-o pe soția lui Aaron, Liz. El i-a spus doar atât: „Știi, dacă sunt, e de rău!”. Liz i-a spus repede lui Brian să închidă telefonul și să sune la 911, unde le-a spus operatorilor că Aaron a fost „împușcat cu un cui chiar în piept, în zona inimii sale”.

S-a împușcat singur în inimă cu un pistol de cuie, iar acum povestește răzând ceea ce i s-a întămplat!

Rhonda Ritchy de la EMS din districtul Spitalului Județean Montgomery, care a fost unul dintre paramedicii care au ajuns la fața locului, a declarat: „Știam că Aaron are multe probleme, multe probleme.”

Dr. Timothy Hodges, medicul care l-a tratat pe Aaron și care i-a cunoscut atât pe Aaron cât și pe Liz înainte de accident, a spus că a rămas concentrat în sala de operație pentru a-l ține pe Aaron în viață, în ciuda circumstanțelor nefaste.

Dr. Hodges a declarat pentru KHOU: „Te uiți la un pacient și poți să-ți dai seama când nu le merge bine și când se descurcă bine, iar el nu făcea bine”. Cu toate acestea, în ciuda recomandării obișnuite, care ar fi fost să lase cuiul unde era, doctorul Hodges crede că Aaron, scoțându-și cuiul din piept și-a salvat viața.

S-a împușcat singur în inimă cu un pistol de cuie, iar acum povestește răzând ceea ce i s-a întămplat!

Soția lui Aaron, Liz a spus: „Când doctorul Hodges a intrat pe ușă și m-a îmbrățișat și mi-a spus că totul a mers bine, atunci am știut că Aaron va fi în regulă”.

Aaron a spus că a avut noroc să supraviețuiască și că toate astrele s-au aliniat în ziua respectivă pentru a se asigura că se va face bine.

El a spus: „Cei mai buni dintre cei mai buni au fost tot timpul lângă mine în acea zi și au fost capabili să aibă grijă de mine. De la șoferii ambulanței care au făcut o treabă uimitoare, la toți cei care au fost în operație”.

„Omul de fier” există și e medic! Un chirurg paralizat și-a inventat un cărucior, ca să poată salva vieți în continuare!... Licitaţie Top 100 Mari Maeştri ai Artei Româneşti - Tabloul "Lecţia", de Nicolae Tonitza, a fost evaluat la 20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x