Antena Căutare

S-a trezit peste noapte și a confundat picăturile de urechi cu un lipici! Ce s-a întâmplat după o săptămână i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

Un bărbat din China s-a trezit peste noapte și și-a pus lipici în loc de picături pentru ureche. Ceea ce s-a întâmplat după i-a lăsat pe medici fără cuvinte.

S-a trezit peste noapte și a confundat picăturile de urechi cu un lipici! Ce s-a întâmplat după o săptămână i-a lăsat pe toți fără cuvinte!
Medicii au făcut tot ce a fost posibil

Song Wan de 45 de ani a trecut prin momente extrem de neplăcute atunci când a făcut o greșeală ce l-a costat extrem de mult.

Bărbatul spune că s-a trezit peste noapte și era destul de neatent atunci când a confundat sticluța de picături pentru ureche cu un lipici lichid.

Medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva auzul

A ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-l ajuta.

Caz medical șocant! Se întâmplă ceva ciudat cu ochii ei de fiecare dată când plânge!

Doctorii i-au spus să aștepte o săptămână, pentru a urmări ce se întâmplă. În acest timp, urechea a secretat fluide ce au format un strat protector între timpan și lipici.

După o săptămână, adezivul a fost înlăturat, fără ca timpanul să fie afectat. Auzul bărbatului nu s-a modificat, iar pacientul este bine acum.

„I still exist”! Răpește-ți patru minute din viață ca să auzi cele mai frumoase cuvinte din Univers! Robin Williams, omu... Un pensionar de 95 de ani a sunat la radio fiindcă se simțea prea singur! Ce s-a întâmplat după i-a dat din nou speranță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x