Antena Căutare

Savvy Trapp face 4.000 de dolari pe lună datorită picioarelor sale care măsoară 132 cm. Cum arată tânăra de 2.04 metri

Savvy Trapp iese în evidență din mulțime datorită înălțimii sale. Tânăra de 26 de ani măsoară 2,04 metri și reușește să câștige 4.000 de dolari pe lună datorită dimensiunilor sale speciale.

savvy trapp intr-o lenjerie rosie in timp ce sta așezată
Savvy Trapp iese în evidență din mulțime datorită înălțimii sale. Tânăra de 26 de ani măsoara 2,04 metri și reușește să câștige 4.000 de dolari pe lună datorită dimensiunilor sale speciale | Instagram/ Savvy Trapp

Savvy obișnuia să conștientizeze că are un aspect inedit, iar acum a ales să se folosească de această trăsătură și să câștige lunar o mică avere. Tânăra provine dintr-o familie în care toți membrii sunt înalți. Tatăl ei are 2.04, mama ei 1.90, fratele 2.23 metri și sora ei mai mică 1.98.

Savvy Trapp purta 45-46 la pantofi în clasa a șasea

De la o vârstă fragedă, Savvy și frații ei au fost încurajați să-și îmbrățișeze statura, mai degrabă decât să fie rușinați de faptul că sunt mai înalți decât ceilalți.

Citește și: Puțini pot ghici ce meserie are Romi Chase. Are un look provocator, dar profesia este absolut obișnuită

În clasa a șasea, fata avea deja 1.87 metri, purta mărimea 45-46 la pantofi și se străduia să-și găsească haine adecvate vârstei ei.

La vremea respectivă, Savvy juca baschet și după ce a fost nevoită să se retragă din cariera sportivă, ea a fost nevoită să găsească o soluție. Așa a ajuns să fie model și să obțină sume fabuloase lună de lună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din ce face Savvy banii

Pentru a obține sumele mari de bani, Savvy Trapp activează pe OnlyFans și are un canal dedicat picioarelor sale, pentru cei care au fetișuri cu membrele inferioare.

Citește și: Obișnuia să fure de la propria mamă și locuia pe stradă, până când norocul i-a surâs. Eliza Rose Watson are acum o avere uriașă

OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care oricine poate face bani.

Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

Citește și: O fostă polițistă a ajuns milionară după ce și-a dat demisia. Cum câștigă acum peste 150.000 de dolari pe lună pe Internet

Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

Tess Robison a aflat că suferă de o boală gravă datorită cățelușei ei. Cum s-a întâmplat totul... Iluzie optică ieșită din comun. Acestă fotografie este alb-negru, nu colorată, cum o văd toți. Care este explicația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x