Antena Căutare

Schimbare de situație în cazul elevei eminente din Gorj, care a rămas gravidă la 13 ani: Nu vrem să-i stricăm nimic!

Cazul elevei eminente din Gorj, care a rămas însărcinată la vârsta de 13 ani, e departe de a se fi încheiat. După ce s-a aflat cine este tatăl copilului, care urmează să se nască, autoritățile urmează să-in întocmească un dosar penal. Lucrurile nu sunt însă atât de simple

Cazul elevei eminente din Gorj, care a rămas însărcinată la vârsta de 13 ani, e departe de a se fi încheiat. După ce s-a aflat cine este tatăl copilului, care urmează să se nască, autoritățile urmează să-i întocmească un dosar penal. Lucrurile nu sunt însă atât de simple.

După ce au aflat că fiica sa va avea un copil, părinții fetei au început să investigheze pentru a afla cine este tatăl viitorului lor nepot. Conducerea școlii a făcut apel la angajații poliției din localitate pentru a descoperi identitatea celui care i-a sucit mințile minorei. În scurt timp, totul s-a aflat. Un tânăr de 22 de ani va deveni tătic după ce a întreținut relații intime cu fata din Roșia de Amaradia.

Culmea, tatăl fetei, Cosmin Toodor, i-a luat apărarea iubitului fiicei sale și a precizat că nu e caz de dosar penal deoarece familia a acceptat relația dintre cei doi. ,,Ce să facem acum, băiatul este din sat de la noi, lucrează cu mine la firma mea. Nu e caz de dosar penal că ei se înțeleg. Băiatul are 22 de ani iar fata a împlinit pe 10 aprilie, 14 ani. Da, noi am informat școala ca fata este gravidă, că o vom susține dar nu e caz de dosar penal. Eu nu sunt de acord ca problema să ajungă la Tribunal. Noi ne cunoaștem, îi susținem și vom face tot posibilul ca situația să nu ajungă la instanță”, a declarat tatăl minorei.
Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, susține, de asemenea că, urmare a celor întâmplate, tânărului de 22 de ani din Roșia de Amaradia i se va întocmi dosar penal pentru comiterea infracțiunii de sex cu un minor, scrie Gorjeanul.

Ce faci când te prinde cutremurul într-o clădire! Îți poate salva viața... Rugăciunea care aduce iubirea și norocul înapoi în viața ta! Ce trebuie să rostești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x