Antena Căutare

Scrisoarea cutremurătoare! Femeia a scris-o cu câteva zile înainte să moară de cancer! „Nu aduceți flori...”

sO femeie a primit de la medici un diagnostic cumplit și i s-a spus că nu mai are mult de trăit. Și-a dat seama că nu există un leac miraculos pentru a trata forma sa de cancer, așa că a scris o scrisoare familiei, cu doar câteva zile înainte să moară. Iar mesajul îți dă fiori!

O femeie a primit de la medici un diagnostic cumplit și i s-a spus că nu mai are mult de trăit. Și-a dat seama că nu există un leac miraculos pentru a trata forma sa de cancer, așa că a scris o scrisoare familiei, cu doar câteva zile înainte să moară. Iar mesajul îți dă fiori!

Aceasta este emoționanta poveste a tinerei Bailey Jean Mathenson, care la doar 34 de ani a fost diagnosticată un o formă cumplită de cancer. Medicii i-au spus că mai are de trăit doar douăsprezece luni, dacă nu alege să urmeze tratamentul de chimioterapie.

Femeia a refuzat citostaticele și a ales să profite din plin de timpul rămas. Timpul a trecut și, când a simțit că se apropie sfârșitul, a luat o foaie și un pic și a scris o scrisoare:

35 de ani nu par mulți, dar cu siguranță au fost mișto! Părinților mei le mulțumesc pentru tot sprijinul primit în viață. Mereu mama îmi spunea că cel mai greu pe lumea asta este să îți pierzi copilul, ca părinte. Ei m-au sprijinit chiar și atunci când am ales să nu fac chimioterapie și tot ei m-au lăsat să îmi trăiesc viața până la final, fix așa cum am vrut eu. Știu ce greu le-a fost atunci când am oprit tratamentul și am lăsat natura să-și urmeze cursul. Vă iubesc pe amândoi chiar și mai mult pentru acest lucru.

Scrisoarea cutremurătoare! Femeia a scris-o cu câteva zile înainte să moară de cancer! „Nu aduceți flori...”

Către Brent: ai apărut în viața mea fix cu trei luni înainte să primesc diagnosticul. Nu aveai de unde să bănuiești în ce urmează să te bagi atunci când m-ai abordat pe rețeaua de socializare. Nu puteam să cer mai multe de la un bărbat care a ales să îmi fie alături la toate aventurile, planurile, clipele de fericire sau de durere. Ești o persoană minunată și oricine din viața ta este norocos să te cunoască. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele.

Mulțumesc tuturor celor care au donat bani, care au luptat pentru mine să mă vindec, familiei, prietenilor, medicilor, terapeuților și tuturor celor care au încercat să mă facă bine. Nu vreau să-mi aduceți flori după ce mor, aș prefera să faceți donații pentru asociația care se ocupă cu tratarea cancerului Melanies Way din Canada.

Scrisoarea cutremurătoare! Femeia a scris-o cu câteva zile înainte să moară de cancer! „Nu aduceți flori...”

Ultimul meu sfat? Nu mai luați toate nimicurile în seamă și nu le mai lăsați să vă întristeze, pur și simplu bucurați-vă de viață”

Așa cum era de așteptat, scrisoarea emoționantă a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind valuri de emoție și admirație pentru gestul și curajul tinerei.

Bruneta asta sexy și-a etalat toate formele, dar toți au fost oripilați de un detaliu! Ce s-a văzut (VIDEO)... Cum vine lumina de Paște la catolici și ce este diferit față de tradiția ortodoxă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x