Antena Căutare

Se anunţă o zi excelentă pentru Vărsători. În dragoste și la bani! Horoscopul de marți, 3 ianuarie!

Nativii din zodia Berbec vor avea parte de ceva surprize din partea familiei referitoare la nişte investiţii. Astrele sunt de partea dumneavoastră astăzi în plan financiar aşa că NU pierdeţi ocazia!

Nativii din zodia Berbec vor avea parte de ceva surprize din partea familiei referitoare la nişte investiţii. Astrele sunt de partea dumneavoastră astăzi în plan financiar aşa că NU pierdeţi ocazia!

Taurii sunt distraţi, cu capul în nori, însă când este vorba de lucruri serioase, îşi dau toată silinţa să-şi facă datoria.

Gemenii se vor bucura de o zi liniştită cu armonie în famile. Pe seară este posibil ca o veche cunoştinţă să le facă o vizită.

Pentru Raci se va ivi oportunitatea implicării într-o afacere profitabilă. Au mari şanse să-şi sporească bugetul astăzi.

Şi Leii vor avea o zi bună. Randamentul şi eficienţa lor îi vor ajuta să termine un proiect dificil.

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte creativi, aşa că astăzi îşi vor îndrepta atenţia spre proiecte personale artistice.

Balanţele n-au motive să se streseze, activităţile demarate sunt pe drumul cel bun. Aşa că o ieşire cu prietenii în oraş, ar fi chiar indicata!

Scorpionii au parte de călătorii şi contracte care îi avantajează şi le creează noi oportunităţi. Este o perioadă perfectă pentru a face schimbări.

Nativi Săgetător, NU tot ceea ce vă doriţi se va şi concretiza astăzi. Bucuraţi-vă şi de lucrurile mărunte, până la urmă ele întregesc armonia pe care o aşteptaţi.

Capricornii stau foarte bine la capitolul comunicare. Interesele intelectuale sunt mai profunde iar judecata mai înţeleaptă.

Vărsătorii au noroc în dragoste dar şi la bani. Însă NU e trebuie să lase sentimentele să le influenţeze deciziile financiare. Nu amestecaţi amorul cu banii fiindcă NU merg bine împreună.

Iar Peştii vor avea o zi bună cu multe reuşite, mai ales în plan financiar.

3 dintre cele 14 zile libere ale lui 2017 pica duminica :). Craciunul va fi intr-o luni!... Previziunile lui Nostradamus: „În 2017, țara asta va ruina România până la temelie!” Vine Apocalipsa?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x